Incaltaminte de dama online, in trend si la preturi mici

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

sandale piele dama onlineDeseori, multe dintre femei merg si pe varianta shoppingului online atunci cand timpul nu le permite sa se plimbe dintr-un magazin in altul in cautarea acelor noi perechi de incaltaminte pe care sa le introduca in colectiile lor. In special in aceasta perioada, dintre cele mai cautate tipuri si perechi, dedicate acestui nou sezon, un rol foarte important il au confortabilele modele de sandale piele dama online de calitate, regasite la cele mai bune preturi.

Fiindca tot am dat ca si exemplu diferitele perechi de sandale piele dama online importante pentru acest sezon de vara, o sa punem in continuare ceva mai mult accent pe acest tip. Am putea spune ca mai in oricare colectie de incaltaminte a unei femei, vom intalni cu siguranta cel putin acele cateva esentiale modele. Mai mult, indiferente de tipul si modelul de sandale piele dama online pentru care ai opta, cu siguranta isi va gasi locul perfect in colectia ta cat si va completa inedit din cele mai variate tinute pe care tu le creezi.

Cum vei alege perechea de sandale potrivita?

Intr-un prim rand, cand te vei hotara sa-ti achizitionezi o noua pereche de sandale piele dama online, mergi doar pe acele modele concepute doar din acel material natural de calitate superioara. Alte modele similare, insa din alte materiale nu atat de calitative, pot duce la degradarea perechii rapid cat si pot fi destul de inconfortabili dupa o perioada.

Trendul este de asemenea important, insa mai mult, pentru a face o alegere mult mai potrivita, verifica stilul garderobei tale. Pana la urma perechea de sandale piele dama online pe care o vei achizitiona noua, va trebui sa completeze din cele mai diferite outfituri create cu acele hainute pe care le deti.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen