Imprimanta Artis 3060U – o noua platforma de printare LED UV de format A3+

Bucuresti, 8 septembrie 2016

Avand o prezenta pe piata din 2005, Artis a revolutionat industria de printare digitala direct pe substrat. Artis a adus elemente inovatoare pe care le-a facut disponibile creatorilor de printuri personalizate din diferite domenii.

Artis a anuntat lansarea unei noi imprimante, Artis 3060U, care este o platforma ce foloseste tehnologia LED UV. Aceasta platforma de format A3+ combina costuri optime de operare si rezultate calitative de printare.

Imprimanta A3+ UV LED Artis 3060U

De la lansarea primei generatii de sisteme LED UV in 2011, Artis a cautat constant noi metode de a aduce inovatie clientilor. Produsele Artis sunt recunoscute pentru performanta, calitate de productie si fiabilitate, iar Artis 3060U nu face exceptie.

Imprimanta A3+ LED UV Artis 3060U a fost proiectata pentru a produce printuri de inalta calitate direct pe o multitudine de substraturi, in special pe obiecte de dimensiuni mici, micsorand costurile de productie. Pe langa rezolutia de printare de pana la 2880dpi, Artis 3060U iese din evidenta si cu o precizie foarte mare a printarii, datorata mesei de printare cu transmisie servo.

Artis 3060U nu necesita resetarea chipurilor cartuselor de cerneala, acest lucru insemnand o mentenanta mai usor de realizat. Mai mult decat atat, Artis 3060U are un cap de printare Epson L801 cu 90*60 duze. Astfel, la printarea cu un sistem rotary, picaturile de cerneala cad mai drepte pe substrat, oferind cele mai bune rezultate de printare.

Artis se concentreaza in acest moment pe printarea obiectelor mici, prin intermediul platformelor de printare LED UV de format A3+, ca urmare a cerintelor clientilor. Acest format indeplineste nevoile micilor business-uri ce ofera obiecte promotionale, cadouri, decoratii interioare, etc.

Din luna septembrie veti putea gasi imprimanta A3+ LED UV in portofoliul unicului distribuitor autorizat Artis din Romania, Z Spot Media. Compania are o vasta experienta in domeniul productiei publicitare si a signalisticii, putand oferi consultanta de specialitate clientilor, pentru personalizarea ofertei. Firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, precum si servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro