Împreună dăm şanse copiilor cu autism!- O campanie Autism Baia Mare

Împreună dăm şanse copiilor cu autism!

Asociaţia Autism Baia Mare, înfiinţată în 2008 de părinţi foarte motivaţi, are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Maramureş în vederea creşterii calităţii vieţii acestor copii şi a familiilor lor. De 6 ani Autism Baia Mare oferă terapie personalizată pentru 60 de copii din judeţul Maramureş cu rezultate vizibile în dezvoltarea copiilor. Ne dorim o societate tolerantă şi responsabilă faţă de copiii cu tulburări din spectrul autist astfel încât aceştia să aibă şanse reale la integrare şcolară şi socială. Împreună putem oferi şanse copiilor cu autism!
Proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” oferă lui Eric şi celorlalţi 59 de copii cu autism şanse la continuarea terapiei personalizate. Fondurile strânse în cadrul campaniei vor asigura sustenabilitatea serviciilor personalizate oferite celor 60 de copii cu autism din judeţul Maramureş cât şi sensibilizarea şi informarea comunităţii cu privire la problematica autismului. Recuperarea copiilor cu autism este una de durată şi implică toţi actorii sociali care vin în contact cu copilul şi familia acestuia.

Campania “Împreună dăm ÅŸanse copiilor cu autism!” se desfasoara intre 15 iulie – 15 octombrie 2014.

Printr-un SMS la numarul 8837 in valoare de 2 euro contribuim la continuarea terapiei personalizate pentru Eric ÅŸi cei 59 de copii cu autism din cadrul Centrului de Zi Autism Baia Mare.

Şansele copiilor la o viaţă independentă depind foarte mult de informare, ajutor şi acceptare din partea tuturor.

Implică-te şi tu!

Autism Baia Mare şi Cosmote Romania, Orange Romania, Vodafone Romania vă mulţumesc!