Imotrafic.ro-portal online cu anunturi imobiliare gratuite

Imotrafic.ro este un portal imobiliar care s-a dezvoltat din dorinta de a veni in intampinarea agentiilor imobiliare si persoanelor fizice de a-si promova cat mai eficient proprietatile din baza de date , intr-un timp cat mai scurt si cu costuri minime .
Experienta noastra in publicitate, combinata cu cea din sectorul imobiliar, ne-a ajutat sa gandim si sa realizam site-ul IMOTRAFIC , care doreste inca de la inceput sa fie diferit de ceea ce exista déjà pe piata, prin calitatea serviciilor oferite si prin utilitatea acestora.

Site-ul a fost gandit de la inceput de jos in sus, din interior spre exterior, ceea ce inseamna ca inainte de a-l “proiecta”, am stat de vorba cu mai multi agenti imobiliari si reprezentanti ai agentiilor si am cerut informatii in ceea ce priveste necesitatea acestora si utilitatea anumitor servicii . De aceea IMOTRAFIC incearca sa ofere UTILITATE si CONFORT, apoi un DESIGN DEOSE-BIT, INFORMATII COMPLEXE , SERVICII DE CALITATE imbinate cu cele mai mici preturi pentru promovare .
De la fotografii, descriere profesionala, localizare pe harta, imotrafic ofera posibilitatea de a publica toate anunturile din baza de date cu un singur click , prin feed