ImoConnect – Conecteaza-te la domeniul imobiliar

Daca vrei si tu sa obtii informatii din domeniul imobiliar direct de la sursa  sau daca esti in cautarea unei noi locuinte si vrei sa afli cat mai multe detalii legate de acest subiect, atunci ar trebui sa participi la ImoConnect!

ImoConnect este un eveniment live, ce se va desfasura pentru prima data pe 13 septembrie, si care isi propune sa aduca fata in fata dezvoltatori imobiliari si potentiali cumparatori.

Evenimentul va avea loc intr-o locatie din Centrul vechi al capitalei, ce a fost dotata cu toata tehnologia necesara pentru desfasurarea in cele mai bune conditii, in fiecare duminica. Participantii ar trebui sa isi rezerve un loc la una din editiile ImoConnect pe site-ul dedicat evenimentului. Accesul la eveniment este gratuit, in limita locurilor disponibile.

In cadrul ImoConnect toti cei care isi doresc sa cumpere in viitorul apropiat o locuinta vor gasi toate informatiile de care au nevoie. Va asteapta pentru a va oferi toate datele necesare dezvoltatori imobiliari, vanzatori de locuinte, specialisti in consultanta financiara si juridica pentru domeniul imobiliar, dar si producatori de mobila, obiecte sanitare, decoratiuni si finisaje interioare.

Pe langa faptul ca evenimentul ImoConnect va ofera ocazia de a studia ofertele pietei imobiliare, daca sunteti in cautarea unei locuinte pe care sa o achizitionati, aici va puteti informa si despre diverse solutii de finantare si creditare imobiliara, despre conditiile impuse de programul “Prima Casa”, despre termenii juridici intalniti in contractele de vanzare-cumparare si despre orice alte detalii legate de activitatea consultantilor financiari sau juridici specializati in domeniul imobiliar.

Prezenta intr-un cadru relaxant a numerosi producatori ce va pot ajuta sa va amenajati noua locuinta dupa cele mai inalte standarde de confort, va ofera ocazia de a studia solutii dintre cele mai moderne si mai avantajoase si de a va face o idee despre costul amenajarilor interioare a unei locuinte.

Daca vrei si tu sa fii informat despre tot ce presupune achizitionarea unei locuinte si amenajarea acesteia, dar si despre diverse solutii de finantare, atunci rezerva-ti un loc la ImoConnect!