Htc One, un telefon cu aspect placut

Mi-as dori foarte mult cadou de Paste un smartphone HTC ONE, caci este marca mea de telefoane preferate si arata excelent. Poate chiar noul HTC, care se lanseaza in martie.

Nu doar designul smartphone-ului imi place, ci si faptul ca HTC ONE este un telefon foarte rezistent, care are o baterie cu o durata lunga. Pot fi descarcate nenumarate aplicatii de pe internet, astfel ca orice posesor de HTC ONE nu este dezamagit de performantele acestuia.

Telefonul are carcasa din aluminiu

Un punct tare al telefoanelor HTC ONE este carcasa, despre care stiu ca este fabricata din aluminiu. Asta este un lucru excelent pentru mine, caci inseamna ca este foarte rezistenta, deci nu ma tem ca se va zgaria foarte usor. Nu numai carcasa este foarte faina, ci si specificatiile tehnice sunt unele de mare angajament. HTC ONE se gaseste in diferite modele, primul aparand in anul 2008, cu numele de HTC Dream.

Compania care produce aceasta marca de telefoane isi are sediul in Taiwan. Din 2008, de cand a inceput sa lanseze telefoane inteligente, a produs de atunci peste 40 de modele de telefoane, printre care HTC Polaris, HTC Diamond, HTC Rose, HTC One M8, HTC Opal, HTC Wings. In momentul de fata, presedintele corporatiei este Cher Wanng. Cifra de afaceri a companiei creste de la un  an la altul, fiind o concurenta serioasa atat pentru Apple, companie cu sediul central in Statele Unite ale Americii, cat si pentru sud coreenii de la Samsung.

HTC ONE, un nou model

Un nou telefon HTC ONE trebuie sa fie lansat la inceputul lunii martie. Se pare ca va pastra linia eleganta a modelelor anterioare. Este posibil ca ecranul va avea o dimensiune mai mare decat cea a ultimului model. Sistemul de operare va fi Android, despre care foarte multe persoane sunt foarte multumite. Tot cu Android navigheaza pe internet si posesorii de telefoane mobile Samsung, in timp ce posesorii de device uri Apple au drept sistem de navigare Ios. Si acesta este unul foarte performant. Depinde pana la urma de fiecare utilizator in parte.