Hotel Unique Bucuresti – servicii de calitate si mega reduceri de 50%

Hotel Unique Bucuresti a fost primul Hotel din aceasta zona dintre Piata Romana si Piata Dorobanti – deschis in februarie 2006-, am dovedit ca se poate sa faci servicii si sa aduci turisti intr-o zona mai putin circulata, tocmai in mijlocul orasului dar intr-o zona linistita. am reusit chiar sa facem un vad hotelier, asa cum lumea se duce in centrul istoric stiind ca gaseste multe restaurante si cum la mall stii sigur ca gasesti multe magazine- iar acum este tot primul care renoveaza si aduce imbunatatiri pentru a oferi mereu ceva in plus clientilor.

Desi suntem un Hotel Mic – suntem unul din primele Hoteluri din Bucuresti si asta deoarece ne preocupa indeaproape clientul si dorintele sale. Pentru noi cel mai important este ca turistul sa fie multumit, sa aiba tot confortul, chiar mai bun decat cel de acasa si sa ii indeplinim aproape orice dorinta.

Iar Hotelurile mici de tipul Boutique Hotel atrag din ce in ce mai mult turistii si oamenii de afaceri deoarece  si-au dat seama ca aici ei sunt tratati individual ca adevarate personalitati, aici li se acorda atentie speciala si vor fi intotdeauna nu un numar de camera ci o adevarata individualitate tratata cu consideratie si respect.

La Hotel Unique Bucuresti turistul nu va mai trebui sa specifice ce fel de cafea doreste pentru ca noi tinem minte, ceaiul va fi cel preferat in fiecare zi, indicatiile privitoare la conexiunea la Internet si serviciile hotelului vor fi oferite inca de la sosire, personalul va vorbi de la bun inceput in limba cunoscuta de client, ora trezirii va fi intotdeauna stiuta si respectata iar soferul va veni intotdeauna la ora preferata. Excursiile si tururile de oras sunt personalizate pentru fiecare in parte.

Dovada ca reusim este procentul foarte ridicat de turisti ce revin de fiecare data la noi (asta este foarte important pentru ca este cea mai mare multumire – inseamna ca ceea ce am facut am facut bine). Diplomele obtinute de la mari specialisti turoperatori internationali ne recomanda ca fiind unii dintre cei mai buni din piata hoteliera Bucuresteana iar noi continuam sa prestam servicii din ce in ce mai bune totodata acordand fiecarui turist cate un plus fata de serviciile contractate. In acesta iarna am inceput un program investitional ce va face ca de fiecare data cand un turist revine sa gaseasca ceva nou, frumos si modern.

De ce revine turistul la noi? Pentru ca stie ca mereu cafeaua va avea un gust deosebit, pentru ca cearceafurile matasoase vor fi mereu proaspete si primitoare, pentru ca va avea o camera deosebit de spatioasa si luminoasa, intr-un cadru modern cu materiale de buna calitate, in care nu-i vor lipsi dotarile necesare atat lucrului de birou cu internet wireless gratuit si full HD LCD, cat si odihnei.

Business cornerul este mereu gratuit la dispozitia oaspetilor iar Sala de Conferinte corespunde celor mai inalte standarde.

Pentru ca iarna se poarta reducerile iar noi suntem mereu la moda si pentru ca ne dorim sa stie cat mai multa lume de noutatile de la Hotel Unique Bucuresti am lansat in iarna aceasta un concept de mega reduceri de pana la 50%. Uneori aceste reduceri sunt chiar mai Mari deoarece cine sta 4 nopti beneficiaza de pretul a doar 3 nopti!