HARD ROCK CAFE A DESEMNAT CASTIGATORUL EXCURSIEI LA LONDRA

Peste 190 de fani Hard Rock Cafe s-au inscris in  mega concursul organizat pentru festivalul Hard Rock Calling. In urma tragerii la sorti care a avut loc joi, 31 mai, in direct la Rock FM, a fost desemnat castigatorul care va merge intr-o excursie VIP la Londra si va avea ocazia sa asculte live unele dintre cele mai mari legende ale muzicii.

Lazar Jianu, din Bucuresti, va fi unul dintre cei peste 150.000 de iubitori ai muzicii rock care se vor reuni in perioada 13-15 iulie in celebrul Hyde Park pentru a-i asculta pe Bruce Springsteen & The E Street Band, Paul Simon (Simon&Garfunkel), Soundgarden, John Fogerty, Lady Antebellum si altii.

Si pentru ca cel mai norocos fan merita rasplatit cu o excursie perfecta si trei zile memorabile in compania marilor legende ale rock-ului, Hard Rock Cafe ii va oferi umatoarele beneficii: bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra pentru doua persoane, cazare cu mic dejun inclus, doua bilete la toate concertele sustinute in cadrul editiei Hard Rock Calling 2012, un tur de vizitare a Londrei in celebrul Red Double Decker Bus si bani de buzunar.

Editiile anterioare Hard Rock Calling au adus iubitorilor muzicii rock artisti precum: Aerosmith, Eric Clapton, Bon Jovi, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel,  The Killers si The Police si au transformat acest festival in cel mai asteptat eveniment rock al anului din Londra.        

– //-

Deschis la inceputul anului 2008 in parcul Herastrau, Hard Rock Cafe Bucuresti este cel mai mare restaurant din Europa al lantului american de renume, avand 300 locuri in interior si 200 pe terasa. Datorita design-ului unic si a colectiei impresionante de obiecte care au apartinut unor artisti si trupe de legenda, Hard Rock Cafe este un adevarat muzeu al muzicii. Aici sunt expuse costume de scena, chitare clasice, postere, coperti de albume, LP-uri, fotografii si multe alte obiecte care au apartinut unor staruri precum: John Lennon, Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen sau Steven Tyler. Hard Rock Cafe Bucuresti este cunoscut si pentru concertele live organizate saptamanal si magazinul de suveniruri Rock Shop, in care sunt comercializate produse precum: tricouri create de artisti celebri, insigne in editie limitata, brichete, sepci, pahare, geci de piele etc.