Happy Tour este in cautarea unui event manager pentru evenimente corporate

evenimente corporate
Agentia de turism Happy Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, aniverseaza 21 de ani de cand si-a inceput activitatea in acest sector, si anume serviciile turistice.

Specializata in principal pe turismul de afaceri, si fiind principalul furnizor de acest tip pe servicii de pe piata locala, HappyTour isi doreste sa isi largeasca echipa avand disponibil un post de Corporate Events Planner.

Ce trebuie sa stie Candidatul ideal Happy Tour

Toti cei care isi doresc sa faca parte din echipa Happy Tour Romania trebuie sa aiba o experienta dovedita in aceasta activitatea de oragnizare de evenimente, experienta de cel putin 3 ani, iar o diploma de studii superioare in domeniul turismului constituind un avantaj fara echivoc.

Deoarece una dintre activitatile principale ale agentiei Happy Tour este organizarea de evenimente pentru mediul de afaceri, precum conferinte, congrese, activitati de team-building sau intalniri de vanzari, candidatul ideal pentru un astfel de post trebuie sa fie un foarte bun cunoscator al locatiilor din Romania, hoteluri, saloane de evenimente si alte spatii destinate exclusiv organizarii de evenimente.

Viitorul angajat al companiei HappyTour va lucra direct cu clientii corporate si trebuie sa aiba cunostinte avansate de limba engleza si o capacitate foarte buna de comunicare si organizare, abilitati extrem de necesare cand vine vorba de acest tip de activitate orientata exclusiv catre mediul de afaceri si cu clienti provenind din acest mediu.

Printre responsabilitatile acestui post se afla si intocmirea ofertelor si a programelor cele mai potrivite in acord cu cerintele clientilor dar si subcontractarea de servicii de la furnizorii stabiliti, si asistenta pentru buna desfasurare a unui eveniment organizat de agentia Happy Tour.

Un eveniment corporate care este de succes presupune sa alegi fiind informat si sa ai siguranta ca cel ce se va ocupa de evenimentul tau de afaceri este cel mai bun in acest domeniu.

Cei care aleg sa lucreze pentru compania Happy Tour trebuie sa stie ca aceasta se bazeaza pe o echipa cu o experienta de peste 20 de ani in organizarea acestor evenimente si ca daca doresc sa faca parte din aceasta echipa trebuie sa dovedeasca acest lucru dand dovada de implicare fara reserve, orientare catre client si un foarte bun spirit de echipa.

Deci, daca te afli in aceasta postura, sau cunosti persoanele potrivite, nu ezita sa contactezi agentia Happy Tour si sa faci parte din elita serviciilor de organizare evenimente corporate din Romania.

Happy Tour
Strada Polona 68-72, Receptia 2, Etaj 4, Sector 1 Bucuresti
Telefon: (+40) 21 307 06 00
Email: office@happytour.ro