Hainute de fetite potrivite pentru vremea capricioasa

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

pantaloni feteDe multe ori, chiar si in aceasta perioada de primavara, ne iau prin surprindere acele cateva zile ceva mai capricioase, cu temperaturi destul de scazute si precipitate. In acest caz, in ceea ce priveste tinutele celor mici, ar trebui sa le adaptam mult mai bine, avand disponibile in garderoba acele articole esentiale.

Un astfel de outfit pentru cea mica, de obicei este compus nu din acele groase si inconfortabila articole, cum sunt cele de iarna, ci mai mult din unele calduroase dar si lejere in acelasi timp. De exemplu, un rol important in tinuta il ocupa importantii pantaloni fete comozi, de obicei din bumbac, pentru ca cea mica sa se miste in voie. In partea de sus, putem alege o bluzita subtire si o jacheta antivant.

Cand vine vorba de zilele libere, atunci cand ii scoatem pe cei mici in parc la joaca, articolele cu care ii imbracam trebuie sa fie de asemenea destul de lejere. Si in acest caz, este foarte important ce pantaloni fete alegem pentru tinuta ei. Va fi intr-o continua miscare iar datorita acestui lucru calitatea si materialele din care sunt confectionati este foarte importanta.

Cum recunoastem o pereche de pantaloni fete de calitate?

Cel mai simplu mod de a cumpara astfel de articole vestimentare pentru cei mici este de a merge in acel magazin specializat, acolo unde putem intalni acea sectiune dedicata lor. De obicei, modele de pantaloni fete pe care le vom cauta aici sunt cei conceputi din bumbac, in special pentru bebelusi. Cand acesti vor mai creste, am putea sa ne orientam si catre alte materiale, cum este si denim-ul, ce rezista mult mai bine.

Totodata, pe langa tipul materialului pentru care vom opta in achizitionarea noilor perechi de pantaloni fete pentru garderoba ei, trebuie sa tinem cont si de calitatea constructiei. Cusaturile si imbinarile, diferitele insertii ale altor elemente, sunt deasemenea factori importanti influenteaza calitatea intregului articol.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen