GstarCAD 2012 performanta si eficacitate

GstarCAD, unul dintre producatorii renumiti de sistem software CAD 2D/3D, declara ca versiunea GstarCAD 2012 care urmeaza sa fie lansata in curand va cuprinde cateva functii atragatoare precum Dynamic Block, un element adaugat in continuare la deosebita optimizare a performantei si stabilitatii aduse in ultimii ani de tehnologia proprie GRX.

Functiile viguroase si platforma compatibila DWG ale GstarCAD garanteaza metamorfozarea in realitate a viziunilor si conceptiei proiectantului prin viteza ridicata , eficienta economica si usurinta in utilizare.

GstarCAD este un sistem software de proiectare asistata de calculator extrem de puternic, eficient, compatibil DWG, dedicat aplicatiilor din domeniile arhitectura, inginerie, constructii, mecanica, productie, electric, inginerie civila, GIS, topografie si cadastru.

Versiunea GstarCAD 2012 este solid orientata catre practicabilitate si utilitate adresandu-se la o serie numeroasa de utilizatori ai software-ului.

Referinta Dynamic Block este disponibila si din desen acceptand efectuarea cu usurinta si suplete a transformarilor unui bloc. Utilizatorii pot defini in multiple maniere aspectul a unui bloc prin setarea vizibilitatii elementelor acestuia astfel incat o referinta “dynamic block” poate fi afisata felurit prin schimbari in situatia de vizibilitate. Cand un bloc este setat cu o valoare diferita, referinta blocului va avea particularitati vizuale diferite fata de situatia sa de la inceput si asta totusi facand doar un singur click de mouse sau tragand pagina ( tab-ul ) de actiune in scopul transformarii infatisarii blocului .

www.gstarcad.ro