Green City Construct va prezenta planul de reorganizare in 60 de zile

Bucuresti, 13 ianuarie 2011 – Compania Green City Construct, dezvoltatorul primei faze a celui mai mare cartier de vile Green City, are la dispozitie 60 de zile pentru a elabora planul de reorganizare a business-ului.

“Saptamana aceasta, instanta a aprobat cererea de reorganizare judiciara depusa de dezvoltator, urmatorul pas important al procesului fiind aprobarea planului de reorganizare”, au anuntat reprezentantii companiei.

Green-City-Complex-Rezidential

Procedura de reorganizare judiciara va ajuta Green City Construct sa mentina preturile celor 356 de case construite in prima faza a proiectului Green City la o valoare ce poate fi accesata printr-un credit bancar, in actuala conjunctura economico-financiara. Prin procedura reorganizarii judiciare incercam sa oferim clientilor care au accesat sistemul de rate la dezvoltator o perioada mai lunga de timp.

Complexul de vile Green City este realizat in trei etape, din care doar prima etapa a investitiei, complexul Neva 1, a fost realizata prin accesarea unui credit bancar. Atat etapa a doua, care insumeaza 170 de case Neva cat si etapa a treia, complexul de case Tamisa, sunt realizate din fonduri proprii. Complexul de 180 de case Tamisa, la care lucrarile au demarat in toamna anului 2010 va fi finalizat in ultimul trimestru al acestui an.

Procedura reorganizării judiciare nu afectează locuinţele construite şi modul de funcţionare a complexului rezidenţial.

Despre Green City Ansamblul de vile Green City a fost construit după modelul oraşelor satelit din zonele metropolitane ale marilor capitale europene, locuitorii având la dispoziţie, în imediata apropiere a locuinţei, toate facilităţile de care dispune o organizare urbană: supermarket, gradiniţă de stat, farmacie, cabinet medical, restaurant, cafenea, contracte directe cu furnizorii de utilităţi.

Casa Tamisa are Parter plus 2 nivele, cu o suprafaţă totală utilă de 195 mp şi se adresează familiilor cu mai mulţi copii sau care vor să beneficieze de spaţiu.
Casa Neva, construită în etapa a doua a proiectului, are o suprafaţă totală utilă de 120 de mp, distribuiţi la parter şi etaj.

EMITENT PERSOANÄ‚ DE CONTACT
GREEN CITY Residence Alexandra Zamfirescu
PR Coordinator
alexandra.zamfirescu@mygreencity.ro