Generatia G Data 2013 ofera o protectie excelenta

Cele mai noi solutii de securitate ale furnizorului german sunt disponibile si in Romania

Noua generatie de securitate G Data 2013 – care cuprinde G Data AntiVirus, G Data InternetSecurity, G Data TotalProtection si G Data BankGuard – este deja disponibila in Romania, beneficiind de cea mai recenta tehnologie proactiva “Made in Germany”. Aceasta este capabila sa ofere utilizatorilor rezidentiali o protectie comprehensiva pentru computerele lor, la fel de bine cum protejeaza toate datele importante impotriva pierderilor datorita modulului de backup integrat.

Numarul programelor malware sunt intr-o continua crestere si fiecare zi aduce un nou flux de astfel de aplicatii. Detectia bazata pe semnaturi de virusi nu mai este suficienta. Cu noua generatie de securitate G Data 2013, producatorul din Bochum se bazeaza pe tehnologii precum BankGuard, unica in lume, care asigura siguranta tranzactiilor de online banking si nu lasa nicio sansa spargatorilor de conturi. In plus, solutiile de securitate impresioneaza prin detectia perfecta a codurilor malware si protectia in timp real impotriva amenintarilor din mediul online, fara sa incetineasca functiile unui computer. De asemenea, modulul de security tuning si fisierul criptat ajuta la protectia informatiilor confidentiale. G Data TotalProtection este vedeta generatiei 2013.

G Data 2013 pe scurt

G Data AntiVirus 2013
Protectie comprehensiva impotriva virusilor, troienilor si a altor tipuri de malware
G Data AntiVirus 2013 ofera instant cea mai buna protectie posibila impotriva virusilor, troienilor si a altor tipuri de malware folosind o moderna si inteligenta combinatie de doua motoare de scanare antivirus, tehnologie cloud si monitorizare permanenta a sistemului.
Este usor de configurat, ruleaza in background si nu incetineste sistemul.

Versiuni si preturi
G Data AntiVirus 2013 ESD 1 PC: RRP 15.50 € +TVA
G Data AntiVirus 2013 ESD 3 PC: RRP 21.50 € +TVA

G Data InternetSecurity 2013
Protectie comprehensiva impotriva virusilor, troienilor si a altor amenintari de pe Internet
G Data InternetSecurity 2013 ofera cea mai buna protectie posibila impotriva virusilor, atacurilor de hacking, a spam-ului si a tuturor pericolelor de pe Internet, folosind cele mai moderne tehnologii. Modulul de control parental integrat protejeaza copiii de website-urile neadecvate.
Este rapid si usor de setat, ruleaza silentios in background si nu incetineste sistemul.

Versiuni si preturi
G Data InternetSecurity 2013 ESD 1 PC: RRP 19.00 € +TVA
G Data InternetSecurity 2013 ESD 3 PC: RRP 24.50 € +TVA

G Data TotalProtection 2013
Solutie completa pentru securitate optima pe Internet si protectie a datelor
G Data TotalProtection 2013 este o noua solutie completa destinata protectiei absolute. Ofera cea mai buna protectie posibila impotriva virusilor, atacurilor de hacking si a tuturor pericolelor de pe Internet folosind cele mai inovative tehnologii. In plus, modulele de Backup si Datasafe integrate protejeaza datele impotriva pierderii si a furtului. Modulul de Security-Tuning imbunatateste securitatea browser-ului si a sistemului de operare.
Este rapid si usor de setat, functioneaza silentios in background si nu incetineste sistemul.

Versiuni si preturi
G Data TotalProtection 2013 ESD 1 PC: RRP 24.00 € +TVA
G Data TotalProtection 2013 ESD 3 PC: RRP 30.50 € +TVA

Caracteristici ale generatiei G Data 2013

 Detectie optima a virusilor folosind o combinatie de doua motoare de scanare antivirus (DoubleScan)
 Consum redus de resurse datorita tehnologiei Fingerprinting si a scanarii “Idle Scan” ce ruleaza cand computerul nu este utilizat
 Protectie instanta pentru tranzactii de online banking: BankGuard protejeaza impotriva troienilor bancari
 Protectie instanta in timpul navigarii pe Internet: G Data Web Cloud blocheaza toate website-urile periculoase
 Protectie instanta pentru e-mail: G Data Mail Cloud blocheaza imediat epidemiile de virusi
 Protectie instanta prin verificarea comportamentului: recunoaste comportamentul suspect al virusilor noi
 Update-urile la fiecare ora reduc riscul de infectare
 CD pentru curatarea sistemelor deja infectate
 G Data InternetSecurity 2013 include un firewall silentios fara interogari suparatoare, protectie anti-spam si control parental
 In plus fata de caracteristicile InternetSecurity, G Data TotalProtection 2013 include un modul de backup pentru salvarea tuturor datelor, un fisier criptat si security tuning

Upgrade gratuit pentru toti utilizatorii G Data
Utilizatorii G Data care detin o licenta valida beneficiaza de upgrade gratuit la noua generatie. Utilizatorii solutiilor TotalCare, InternetSecurity for Netbooks sau NotebookSecurity pot descarca gratuit G Data TotalProtection 2013 de pe site-ul G Data http://www.gdatasoftware.co.uk/trial-versions.html.

Utilizatorii de Internet isi pot proteja eficient smartphone-urile si tabletele PC cu sistem de operare Android impotriva apps-urilor malware si a altor amenintari online cu solutia G Data AntiVirus Free for Android.

Cerinte de sistem
PC cu Windows 7 (32/64-bit) si Windows Vista (32/64-bit) cu cel putin 1 GB RAM sau Windows XP (cel putin SP2, 32-bit) cu 512 MB RAM