Fundatia Andurantei

Fundatia Andurantei

In mare, anduranta presupune abilitatea organismului de a ramane activ la un nivel ridicat si sustinut de efort pentru o perioada mai lunga de timp. In acelasi timp presupune si abilitatea de a dezvolta un sistem imunitar rezistent si de a se recupera rapid.

Cand vine vorba de anduranta, ne ducem cu gandul la complexele formule ale oxizilor nitrici de pe piata. Insa, la baza lor sta aminoacidul L-Arginine. Acesta este printre cele mai apreciate ingrediente in randul suplimentelor sportive. Arginina este necesara pentru secretia hormonului de crestere, ajuta la sprijinirea sanatatii sistemului imunitar,  imbunatateste circulatia si oxigenarea sangelui. Datorita formulei efervescente, L-Arginina Bulk Powders este suplimentul potrivit pentru a incepe in forta antrenamentul. L-Arginine Bulk Powders este o pudra de arginina in forma libera, un aminoacid neesential dar foarte des utilizat in randul sportivilor fiind popular cu precadere in sporturile de anduranta si bineinteles in culturism, ea este intalnita in aproape toate produsele tip pre-workout !
Poate fi folosita in combinatie cu citrulina malat, leucina, cafeina si citrulina, astfel creandu-se un pre-workout personalizat si de calitate.

Variant capsulata, de o calitate ultra-premium este Nutrend AAKG.  Arginina-alfa-ketoglutarat (AAKG) este elementul component principal al sintezei oxidului nitric, care influenteaza largirea vaselor de sange si imbunatatirea circulatiei.

L-arginina Nutrend stimuleaza cresterea in masa musculara:
• ofera 1250 mg de arginina-alfa-ketoglutarat per capsula
• are capsule cu absorbtie usoara
• sprijina cresterea in masa musculara

Aceste doua suplimente merg combinate, mai ales pentru antrenamentele de lunga durata cu aminoacizii BCAA si Glutamina. Branch Chain Amino Acids, sau BCAA, ajuta organismul cu producerea proteinelor pe timpul antrenamentului, iar glutamine este unul dintre cei mai importanti aminoacizi, deoarece 60% din ţesuturile musculare sunt alcatuite din glutamina. Deficienta de glutamina induce starea de catabolism muscular. Asa ca acesti aminoacizi nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de suplimente al unui sportive de performanta!

Recomandarile noastre pentru aminoacizi sunt: Dymatize BCAA Powder datorita calitatii si compozitiei sale, alaturi de glutamina MusclePharm.

Pentru aminoacizi capsulati va indrumam catre Genius Nutrition, care ne prezinta noul iBCAA ce reprezinta aminoacizii esentiali care compun 35% din aminoacizii care se regasesc in tesutul muscular.