Forum “ADN-ul Antreprenorial”, Craiova

Investeste in oameni !

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”
Domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”
Titlul proiectului: Dialog antreprenorial pentru performanta in afaceri
Numarul de identificare al contractului: POSDRU/92/3.1/S/59376

19 MARTIE 2012
Seminar “ADN-ul antreprenorial”

Right People ofera consultanta in domeniul resurselor umane, plecand de la faptul ca oamenii sunt capitalul cel mai de pret intr-o companie sau organizatie si de la realitatea ca tendintele natural-comportamentale sunt pivotale in dezvoltarea performantei personale, profesionale si a afacerilor.
In acest sens, Right People S.R.L in parteneriat cu Care Why Olanda, OTIMMC Craiova, OTIMMC Timisoara si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Olandeza in Romania, in cadrul proiectului ”Dialog antreprenorial pentru performanta in afaceri” cofinantat din Fondul Social European prin Programul OperaÈ›ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, va organiza forumul cu tema “ADN-ul antreprenorial”, adresat antreprenorilor din zona de Sud – Vest a Romaniei.
Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului este crearea unui context de dialog intre antreprenori la nivel local, interregional si transnational in vederea identificarii, transferului si promovarii bunelor practici, know-how-ului si experientei antreprenoriale. In acest sens, forumul ADN-ul antreprenorial isi propune sa creeze un cadru de dialog care sa faciliteze schimbul de idei pe marginea întrebarii cheie – Cum poate fi pus in valoare potentialul meu antreprenorial?
Explorand propriul comportament natural (acel ADN comportamental) si analizand principalele roluri pe care trebuie sa le joace un antreprenor, vor fi abordate urmatoarele subiecte:
• Tendintele naturale ce definesc stilul antreprenorial unic fiecarei persoane
• Rolul preferat in activitatea antreprenoriala si manageriala
• Deprinderea focalizarii pe tariile structurale ale comportamentului natural
• Administrarea provocarilor structurale in exercitarea rolurilor antreprenoriale (Crearea unei echipe de suport antreprenorial)
• Uneltelesși metodele folosite in valorificarea potentialului antreprenorial
Forumul va aborda subiectul intr-un mod inductiv, plecand de la experienta si nevoile participantilor, sintetizand in final cateva concluzii practice. Alaturi de o scurta si creativa prezentare a subiectului, vor fi facilitate dezbaterile, exercitiile, studiile de caz si contextele de analiza personalizata. Fara indoiala ca un astfel de context va fi propice networkingului personal.
In urma unui astfel de schimb de idei si experiente, fiecare participant…
 va dispune de un raport de evaluare a comportamentului natural, reflectat in comunicare – Communication DNA®
 va putea intelege principalele roluri in care se plaseaza ca si antreprenor, precum si caracteristicile acestor roluri
 va beneficia de un cadru de analiza personalizata a principalelor sale chei de comunicare
 va putea defini care este stilul sau antreprenorial unic, cu punctele tari și provocarile sale
 va putea experimenta idei si persective noi si va putea impartasi opinii si experiente personale cu privire la valorificarea potentialului antreprenorial
Evenimentul va avea loc în Craiova, Vineri, 23 martie 2012, incepand cu orele 18:00, la Casa Universitarilor (Unirii nr. 79, Craiova).
Persoana contact:
Oana Ghermanschi, Coordonator evenimente, 0768 107 281, office@rightpeople.ro.