FNT – Conferinta de presa „Patrimoniul UTC – intre adevar si dezinformare”

In data de 7 septembrie 2011, cu incepere de la ora 11.00, la sediul Fundatiei Nationale pentru Tineret din Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, intrarea 5, et. 1, cam. 141, sector 1, Bucuresti, va avea loc conferinta de presa cu titlul „Patrimoniul UTC – intre adevar si dezinformare”, avand ca principala tema prezentarea de informatii detaliate privind situatia reala a patrimoniului fostei Uniuni a Tineretului Comunist, in special a celui administrat la nivel central de fostul Comitet Central al UTC.

 

Conferinta de presa este sustinuta de domnul Iulian DASCALU – Presedinte si urmareste prezentarea istoricului situatiei patrimoniului fostei Uniuni a Tineretului Comunist dupa data de 22 decembrie 1989, precum si a elementelor legate de demersurile domnului Nicolae MAVRODIN prin care acesta si-a insusit in mod fraudulos fondurile banesti ce au apartinut fostului Comitet Central al UTC, toate acestea insotite de documente justificative edificatoare.

 

Fundatia Nationala pentru Tineret, constituita la data de 27.01.2007, cu sediul in Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, intrarea 5, et. 1, cam. 141, sector 1, Bucuresti, reprezentata legal de domnul Iulian DASCALU – Presedinte, este unica persoana juridica de drept privat si de utilitate publica legal constituita in conformitate cu prevederile art. 14 alin. (1) din Legea Tinerilor nr. 350/2006, coroborat cu prevederile art. 28 din Decretul nr. 31/1954 privitor la persoanele fizice si persoanele juridice, reunind in cadrul sau fundatiile judetene pentru tineret, asa cum prevede explicit textul legal invocat.
Pentru mai multe informatii privind conferinta de presa si confirmarea participarii va rugam sa ne contactati la telefon 021.3100980 – Secretariat FNT sau email office@fntr.ro, persoana de contact doamna Simona PANAITESCU – asistent manager.