Filmuletele amuzante, portia ta de umor

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Ai o zi proasta, in care simti ca nu mai poti face fata stresului de la serviciu si simti ca nu gasesti intelegere nici la prieteni, nici la partenerul de viata? Ei bine, in astfel de situatii poti sa apelezi la filmuletele amuzante de pe internet, care sunt intotdeauna o sursa de umor, pentru toate varstele.

Ce tematici au filmuletele amuzante

Tematica filmuletelor amuzante este una variata, ceea ce inseamna ca poti sa vezi o filmare care are drept protagonisti o pereche de tineri carora li se intampla un eveniment haios la o petrecere sau poate fi in centrul atentiei un animalut de companie surprins in ipostaze haioase. De cate ori nu ai ras cu pofta la un filmulet pe care l-ai privit pe internet in centrul caruia se afla o pisica haioasa, care, de exemplu, i-a furat stapanului mancarea din farfurie sau care, in loc sa prinda un soricel, s-a speriat foarte tare de el? Astfel de momente sunt intodeauna un prilej de umor, iti aduc numai clipe de buna dispozitie, in care uiti, chiar si pentru cateva secunde, de momentele neplacute ale unei zile.
Umorul este una dintre cele mai bune modalitati de a combate stresul, unul dintre cei mai temuti dusmani ai zilelor noastre. Caci stresul este asociat cu aparitia a numeroase probleme de sanatate, de la unele mai putin grave, pana la afectiuni care iti pot pune in pericol viata. Este foarte important sa stii cum sa faci fata stresului, iar una dintre cele mai bune modalitati o reprezinta filmuletele amuzante pe care la gasesti pe internet. Retelele de socializare sunt intotdeauna o forma buna de raspandire a acestor filmulete care, in doar cateva ore, pot face chiar si milioane de vizualizari.

Filmuletele amuzante sunt si o modalitate de a calma copiii

Un alt mod de a beneficia de avantajele filmuletelor amuzante: le poti arata copiilor, in momentele lor de suparare, cand nu le mai intri in voie cu absolut nimic. Privitul unui catelus care face tumbe sau al unei pisici care se joaca le poate readuce zambetul si fericirea intr-o clipa.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen