Fidget spinnerul, jucaria in trend preferata de copii

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

fidget spinnerIn ultimi ani, ne-am tot lovit de multe trenduri in ceea ce inseamna jucariile pentru copii sau poate ca abia acum sesizam faptul ca suntem conectati mai mult, poate in permanenta, la nivel global, cu astfel de tendinte.

Dupa cum am mentionat inca din titlul scurtului articol, multi dintre noi au auzit de fidget spinner Romania, o jucarie simpla dar ce a prins foarte bine si la noi. Si la noi datorita faptului ca trendul a plecat mai intai din America, iar mai apoi dupa ce a luat amploare peste ocean a ajuns si la noi. Un alt exemplu, inainte ca aceasta jucari sa intre in preferintele celor mici, a fost kendama, poate ca mult mai eficienta in ceea ce puteai sa faci cu ea, insa detronata din topuri pana la urma.

In ceea ce priveste trendul crescator de fidget spinner in Romania, poate ca a avut un asa impact si datorita faptului ca pretul pentru o astfel de jucarie este foarte mic. In general, pretul unui spinner difera de la un model la altul in functie de material, incepand la numai cativa lei pentru cel din plastic si ajungand, ceva mai scump, pentru unul metalic si mult mai rezistent.

Ce este si la ce foloseste un spinner?

Probabil ca sunt multe persoane ce au auzit de renumita jucarie fidget spinner Romania, insa poate ca nu si-au conturat o idee asupra ceea ce este si ce rol are. De aici, o sa si dezvoltam cateva idei, lasandu-le la libera opinie.

Ceea ce nu cunosc multi este faptul ca si foarte multi adulti isi achizitioneaza simpla jucarie, pe motiv ca o considera una antistres. Avand la baza acel mecanism simplu pe baza de rulment ce se invarte pana la cateva minute in continuu, acestia se pot detasa de la cotidian, relaxandu-se doar pentru o clipa, revenind la treburile zilnice ceva mai relaxati. Desigur, nu sunt multe persoane ce ar fi de acord cu acest aspect, in special cand vine vorba de copii, cand un spinner le poate distrage atentia.

In alta ordine de idei, jucaria renumita fidget spinner Romania nu are un scop anume si poate peste cateva luni trendul in crestere o sa stagneze, urmand sa scada din top, asa cum se intampla mai cu toate. Va ramane ca si un obiect ce ne-a sucit mintile o perioada de timp.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen