FEM Broker de Asigurare isi reia activitatea

 

FEM

 

Bucuresti, 23 Noiembrie, 2011: in data de 21/10/2011, CSA a aprobat, prin decizia nr. 740/21.10.2011, modificarile Actului Constitutiv al S.C. FEM Broker de Asigurare S.R.L. cu privire la:

  • actionar unic Racovitan Horia Nicolae;
  • noul sediu social in str. Armeneasca, nr.43, ap. 15, sector 2, Bucuresti;
  • numirea doamnei Lucia Petre in functia de Director Executiv;
  • reluarea activitatii.

Cu aceasta ocazie, FEM vine mai aproape de dumneavoastra prin lansarea site-ului www.fembroker.ro.

FEM Broker de Asigurare isi reia demersul de dezvoltare a unei agentii solide, de incredere, care sa se desprinda de peisajul rigid al cifrelor prin valoarea data cuvântului, prin pretuirea angajamentului calitatii asumat în fata clientilor. FEM Broker de Asigurare promoveaza unicitatea si originalitatea. Prin tot ceea ce întreprinde, isi propune sa elimine barierele conventionale intre marii asiguratori si clientii lor, venind mai repede si mai aproape alaturi de clienti.

FEM Broker de Asigurare vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de protectie si economisire. Pentru ca dorintele dumneavoastra sunt foarte diferite, toate eforturile FEM Broker se îndreapta spre onorarea completa si prompta a solicitarilor fiecaruia, prin personalizarea serviciilor de consultanta oferite.

Partenerii FEM Broker de Asigurare sunt ALLIANZ, ASTRA, ASIROM, BCR, EUROINS, GENERALI, GROUPAMA, ING, MEDICOVER, OMNIASIG, UNIQA.