Fatada Moderna – Cortina Residence

Sub sloganul „ Puterea unei natiuni deriva din integritatea caminului fiecarui individ” ansamblul rezidential Cortina Residence localizat in zona de Nord a Bucurestiului, pe Str Horia Macelariu nr.83, la numai 400 de m distanta de Parcul Herastrau si 9 km departare de Aeroportul Henri Coanda a devenit un exemplu pentru cladirile civile din Romania fiind inca in stadiu de constructie, finalizarea acestuia fiind programata in perioada iunie-iulie 2015.

Desi piata imobiliara de la noi din tara este sufocata de ansambluri rezidentiala aparute peste noapte, in zone izolate departe de centrele de interes ale orasului si construite punand pret mai mult pe cantitate decat pe calitate, Cortina Residence se mandreste ca fiind singura constructie din Romania unde calitatea si siguranta sunt cuvintele definitorii ale intregului proiect.

Ansamblul Cortina Residence s-a bucurat de aprecirea clientilor romani si straini ce inca de la inceputul proiectului au dorit sa cumpere apartamente sau garsoniere in ceea ce a devenit in scurt timp unicul ansamblu rezidential pentru a carui constructie s-a folosit inclusiv beton de tip B700, rezistent inclusiv la clase seismice mari.

Cărămida folosită la Cortina Residence este de tip porotherm marca Wienerberger( cel mai mare producator de caramizi din lume). Sistemul complet porotherm  asigura cea mai performantă izolaţie termică a construcţiei prin: zidărie de cărămidă, buiandrugi în înveliş ceramic, planseu de beton cu corpuri de umplutură ceramice.

Inovatia ecologica a complexului Cortina Residence este reprezentata de fatada unica ventilata creata de Agrob Buchtal, al carui sistem asemanator cu fotosinteza permite ca peretele sa respire in timp ce placile ceramice ale fatadei produc oxigen activ. Fata de alte constructii ce distrug mediul inconjurator fatada Cortina Residence sub actiunea razelor soarelui produce oxigen activ ce nu numai impiedica formarea de bacterii si mucegaiuri ci poate produce o cantitate de oxigen egala cu aceeasi cantitate produsa de un parc de 2 hectare.

Clientii interesati de apartamentele propuse de Cortina Residence se pot bucura de o locatie deosebita, intr-o zona extrem de dezvoltata a Bucurestiului atat din punct de vedere imobiliar si ci din punct de vedere al vegetatiei; apropierea de Parcul Herastrau, Gradina Zoologica, Baneasa Mall, Promenada Mall si multe alte hipermarketuri si magazine dau posibilitatea clientilor de a se relaxa sau de a face cumparaturile necesare foarte aproape de casa, evitand astfel deplasarea in alte zone ale orasului.

Structura Cortina Residence propune un numar de 270 de garsoniere si apartamente conform structurii 3S+P+12+13R, la parterul cladirii clientii bucurandu-se printre altele de spatii Spa & Gym, restaurante, magazine Shop&Go sau Hair Salon.