Fanii Gipsy Kings – rasplatiti cu CD-uri cu autograf!

In apropierea concertului cu Gipsy Kings, organizatorii evenimentului, Project Events, in parteneriat cu BILETOO.ro au decis sa rasplateasca admiratorii trupei care cumpara bilete la eveniment!

 

Asadar, in perioada 30 martie – 6 aprilie, oricine cumpara de pe www.BILETOO.ro un bilet la Gipsy Kings la categoria 250 RON sau 300 RON va primi automat un CD cu autograful celor de la Gipsy Kings, in limita stocului disponibil! Biletele se pot achizitiona online, plata biletului/biletelor facandu-se fie cu cardul, fie ramburs – la primirea pachetului, in ambele cazuri livrarea facandu-se prin curier!

 

Gipsy Kings au luat fiinta in 1987 si se spune ca sunt creatorii unui gen muzical denumit RUMBA FLAMENCA. Acestia au generat un amestec intre muzica lor gipsy traditionala, cu flamenco si rumba (în special rumba catalana). Peste acestea au adaugat influente pop, rock, samba, salsa si chiar reggae, rezultand aceste melodii pline de ritm, energie, libertate, caldura… Chiar daca majoritatea pieselor lor sunt cantate in limba spaniola, fanii de pretutindeni sunt de acord ca nu trebuie sa cunosti limba ca sa intelegi cantecele lor pentru ca inima rezoneaza cu versurile lor pline de pasiune si savoare nomada!

 

Cea ce este si mai interesant la membrii trupei Gipsy Kings este ca niciunul dintre ei nu are cunostinte de teorie muzicala. Acestia canta in mod natural, din talent, exercitiu si placere, de mici ei fiind nedespartiti de chitara. Cu toate acestea, ei au compus hituri internationale pe care le poate fredona oricine si care beneficiaza de sute de remake-uri si cover-uri.

 

~~Concertul Gipsy Kings este organizat de Project Events in colaborare cu Asociatia Partida Romilor „Pro-Europa”, va avea loc pe 9 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”!~~

 

Concertul Gipsy Kings este un eveniment sustinut de Magic FM, Click, Adevarul, Adevarul de Seara, Sapte Seri, Bucharest NightLife, AgentiaDePresaMondena.com, eMulte.ro, BucharestHerald.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Port.ro, Eva.ro, Ziare.com, HotCity.ro, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, WideScreen Media, Unirea Shopping Center, Carpat Guard si Spard Team!