Externalizare servicii juridice

Taru si Asociatii lanseaza campania de externalizare a serviciilor juridice adresate companiilor mici si mijlocii, campanie care urmareste scaderea costurilor pentru servicii juridice ale societatilor comerciale.
Externalizarea de servicii juridice presupune costuri mult mai mici decat cele facute pentru a avea un departament juridic in societatea dumneavoastra. De exemplu implementarea unui soft legislativ presupune costuri pentru societatea dvs. ca si plata unui consilier juridic cel putin cu salariul minim corespunzator pentru studii superioare la care se adauga contributiile sociale care trebuie achitate.
Experienta combinata a avocatilor nostrii la costuri eficiente si eficace pentru fiecare client in parte, particularizate specificului activitatii societatii permite in orice moment ca societatea dvs. sa beneficieze de cele mai bune servicii juridice.
Raspuns prompt in termen de maxim 48 de ore pentru problemele juridice ale societatii si 72 de ore in privinta actiunilor in justitie in functie de complexitatea situatiei litigioase.
Programul nostru ofera la cele mai inalte standarde competitionale si profesionale urmatoarele tipuri de servicii incluse intr-un singur pachet:
1.AUDIT LEGAL;
2.MANAGEMENT JURIDIC;
3.CONSULTANTA JURIDICA;
4.COORDONAREA DEPARTAMENTULUI JURIDIC AL CLIENTULUI;
5.ASISTENTA SI REPREZENTARE IN FATA INSTANTELOR DE JUDECATA
Campania dureaza pana la data de 30.06.2012 si ofera cele mai comptetive solutii juridice dupa piata adaptate nevoilor dvs.
Andrei TARU
0721959603/0726159573/0727849889
Tel/fax:0213116358
www.tarusiasociatii.ro