Expozitia “Atelier Sultana – artisti Mici – 2012”

Atelierul de creatie Sultana va invita in perioada 21.06 – 26.06 2012, la expozitia, “artisti Mici – 2012”.
In spatiul expozitional al Atelierului vor fi expuse lucrari de desen, pictura, ceramica si icoane pe sticla ce apartin celor ce au participat la sesiunile din primavara 2012.
Acest eveniment incununeaza finalizarea unui ciclu de Ateliere de creatie pentru copii dar, in acelasi timp, anunta si deschiderea cursurilor de vara destinat lor.
Facand referire la modul de relaxare al copiilor ce au frecventat si frecventeaza aceste Ateliere de creatie, putem remarca in cele mai multe cazuri, transformarea dintr-un exercitiu hobby/relaxare intr-un gest coerent si pretentios cu accente plastice.
Remarcam tendinta aproape permanenta ca, in mod natural, aceste Ateliere devin o trambulina pentru grupele de avansati(adulti).
Atelierul de creatie Sultana se simte onorat de prezenta fiecurui copil in parte, aici in aceasta oaza de incercari creative, specifica oricarui atelier, intrucat acest lucru ne dovedeste ca indiferent de perceptia si bagajul fiecaruia merita sa incercam impreuna sa atingem arta, demonstrand ca in aceste vremuri de un dinamism aparte inca ne putem exprima cu propriile noastre resurse.

Vernisajul va avea loc joi, 21 iunie, ora 18.00
Va asteptam cu drag!

Adresa noastra este Str. Strabuna, nr.26, sector 1, Bucuresti

Pentru detalii ne puteti contscta la telefoane 0723339352, 0724044624
sau pe e-mail rosultana.art@gmail.com sultanaart@rocketmail.com

www.sultanaart.com

http://sultanaclub.blogspot.com

http://sultana-art.blogspot.com