EVENIMENT INCHIDERE STRUCTURA DE ECONOMIE SOCIALA ATELIER PRODUCTIE SI AMBALARE SOLUTII INTRETINERE AUTO SI ACTIVITATI DE FAST SERVICE

EVENIMENTUL DE INCHIDERE va avea loc Miercuri 23 decembrie 2015, la punctul de lucru al Societatii Quick Proservice SRL, situat in Soseaua de Centura Bucuresti – Giurgiu, nr.1, Comuna Clinceni incepand cu ora 14:00.

SC QUICK PROSERVICE SRL cu sediul in Municipiul Caracal, Intrarea Muzeului, nr. 17, bl. 4, parter, camera nr. 4, judet Olt si punct de lucru: Soseaua de Centura Bucuresti-Giurgiu, nr. 1, comuna Clinceni, judet Ilfov, J28/344/2015, este structura de economie sociala infiintata in cadrul proiectului Start-up Economie Sociala, ID 148698, proiect confinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6: „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale”, Contract POSDRU/173/6.1/S/148698.

Quick Proservice SRL a fost creata pentru a produce si ambala, cu echipamente profesionale de ultima generatie, solutii consumabile pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane si utilaje. Toate produsele produse si/sau distribuite (apa distilata, lichid pentru spalarea parbrizelor, antigel auto, cosmetice auto, lichid AdBlue) respecta standardele de mediu si normele CE in vigoare. Structura de economie sociala va desfasura si activitati de service auto rapid, punand la dispozitia clientilor servicii de mecanica usoara (reparatii usoare, shimb ulei, inlocuire filtre aer, polen, combustibil, inlocuire lichid frana si placute de frana, inlocuire lichid racire, incarcare freon, diagnoza computerizata, electrica auto.)

Principalele obiective sunt: lansarea si promovarea de produse si servicii diversificate, la standarde profesionale, prin obtinerea de produse de buna calitate care sa prezinte interes pentru consumatori. Factori de succes: utilizarea unor materii prime de calitate, gama diversificata de produse si servicii.

Au fost angajate 6 persoane din cadrul grupurilor vulnerabile din regiunea Sud-Muntenia. Activitatea se desfasoara intr-o hala din localitatea Clinceni, unde au fost realizate lucrari de reabilitare. Pe langa cele 6 persoane, au fost angajati un manager si un asistent manager, care au un rol esential atat in procesul de management, cat si in ceea ce priveste colaborarea cu celelalte SES-uri create in proiect.

La eveniment sunt invitati colaboratori, parteneri, furnizori dar si potentiali clienti din mediul de afaceri, care vor apela la serviciile structurii de economie sociala. La eveniment urmeaza sa informam participantii in legatura cu progresul nostru de pana acum, atingerea obiectivelor proiectului, viitorul structurii de economie sociala si posibilitatile recirpoc avantajoase de colaborare. Vom vorbi si despre angajarea persoanelor aflate in situatii de risc si excluziune sociala, oportunitatile prezente atat pentru angajator cat si pentru angajat, dar mai ales despre cum integrarea lor va conduce in final la o viata mai buna pentru noi toti.

Proiectul este implementat de catre Asociatia Culturala Romania In Lume, impreuna cu partenerii implicati Immigrant Institute – Goteborg-Suedia, Asociatia Culturala a Etniilor din Delta Dunarii, Asociatia Ecovivere, Asociatia pentru Educatie si Civism, Asociatia Human Links, Fundatia Avatar, Asociatia The Four Hundred, Asociatia Avanpost AG, Asociatia Romana pentru Dezvoltare si Cooperare Europeana (ARDCE).

 

Pentru mai multe detalii:

Razvan MIRA, Manager Intreprindere Sociala „ Atelier productie si ambalare solutii intretinere auto si activitati de fast service”

Tel: 0786.161.601, e-mail: razvan.mira@gmail.com