Eveniment Bruno Vassari

Beauty One si Bruno Vassari au realizat un eveniment de exceptie pe 30 iunie la Hotel Golden Tulip Times din Bucuresti in cadrul caruia au fost prezentate cele mai revolutionare terapii si tehnici de tratament anti-age din domeniul esteticii profesionale, dar si ultima inovatie in epilarea definitiva – aparatul Photoon Diode Laser.

Evenimentul a reunit reprezentanti de seama din domeniul cosmeticii profesionale, fiind foarte apreciat datorita noutatilor prezentate insotite de demonstratii, promotii avantajoase si premii substantiale.

Participantii au avut sansa sa descopere cele mai eficiente produse si terapii anti-age, trainer-ul Bruno Vassari, Roxana Feder, efectuand doua dintre cele mai populare tratamente: Kianty Botox – tratament instant de lifting cu un efect similar Botoxului de estompare si reducere a ridurilor si Cell Active – tratament anti-age cu celule stem pentru regenerarea celulara.

Beauty One a adus in premiera ultima inovatie in epilarea definitiva, aparatul Photoon Diode Laser, o tehnologie ce distruge complet firele de par cu ajutorul unei lumini laser emisa pe frecventa de 808 nm (nanometri) generata de o dioda, ce permite trecerea curentului intr-o singura directie. Toti cei prezenti s-au bucurat de eficienta aparatului, avand posibilitatea sa il testeze gratis.

Tot in cadrul evenimentului s-au oferit si premii extraordinare prin tragere la sorti pe baza record cardurilor. Marele premiu, o excursie de 3 zile la Barcelona, a fost castigat de Aura Stoica de la salonul Trinity DermEstet din Targoviste. Premiul II care a constat in produse Bruno Vassari in valoare de 500 RON si premiul III – un tratament profesional in valoare de 300 RON au fost castigate de Simona Frunza de la Delights Beauty Club din Bucuresti, respectiv Ana Maria Juncu din Bacau.

Evenimentul a fost un real succes, aceasta a fost parerea unanima a tuturor celor prezenti, ei avand oportunitatea sa invete lucruri noi, sa socializeze si sa faca schimb de impresii despre domeniul beauty in care activeaza.

Beauty One si Bruno Vassari ofera inca o sansa specialistilor si centrelor estetice de a castiga o excursie la Barcelona prin organizarea unui concurs pe facebook in luna iulie. Toate informatiile necesare pentru a va inscrie se pot gasi pe paginile oficiale de facebook Bruno Vassari Romania,  Beauty One Distribution sau pe site-ul www.beautyone.ro.