EVADARE NOCTURNA IN LARGUL MARII!

Stiti, probabil, ce inseamna o noapte petrecuta pe un yacht, dar v-ati intrebat vreodata cum este sa dormi in largul marii? Acolo unde nu se mai aude nimic decat vantul si valurile, unde leganatul marii e si mai dulce decat in port, acolo unde culorile cerului se vad altfel si stelele apar mai pline de lumina.

Va asteptam, asadar, inainte de caderea soarelui sa ridicam ancora si sa pornim, intai intr-o plimbare linistita in care dumneavoastra veti putea savura apusul acompaniati de muzica buna si un pahar de vin. O data cu lasarea intunericului, veti putea asista la o scurta initiere in tainele constelatiilor de pe bolta cereasca in urma careia veti descoperi legende secrete si cunostinte extreme de interesante.

Vom ancora intr-un loc special unde veti putea sa va bucurati de linistea noptii, veti putea petrece o buna parte a ei decoperind lucruri la care nu v-ati gandit, poate, niciodata, pentru ca apoi sa va puteti retrage in cabinele special pregatite pentru dumneavoastra la cel mai dulce somn pe care l-ati avut vreodata. Asa ca nu mai sta pe ganduri si daruieste-i celui drag acest cadou memorabil de care sigur se va bucura!

O data ca niciodata, ofera un cadou memorabil de pe www.smartexperience.ro