EUROPAfest Tour 2015

Ultimele 3 concerte la Bucuresti si Sinaia

Dupa succesul inregistrat de EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic, care a prezentat peste 300 de artisti din intreaga lume, derulat in Bucuresti si Sibiu in perioada 14 – 23 mai 2015 si EUROPAfest Summer Edition – Summer Music Academy Sinaia, derulat intre 16 si 29 iulie, jmEvents continua seria evenimentelor cu EUROPAfest Tour.

EUROPAfest Tour este un eveniment complex care isi propune sa reuneasca valorile creative si interpretative din Romania alaturi de artisti din Europa si de pe alte continente. Astfel, in perioada 25 noiembrie – 10 decembrie 2015, jmEvents invita publicul la o serie de concerte de jazz si muzica clasica cu laureatii Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti si Bucharest International Jazz Competition, unii dintre cei mai apreciati muzicieni din festival. Artisti din Elvetia, Rusia, Germania, Italia, Israel si Romania vor transforma de fiecare data o seara de iarna obisnuita intr-una de poveste.

EUROPAfest Tour, organizat in parteneriat cu Ministerul Culturii, Jeunesses & Dinu Lipatti, Hotel Mara Sinaia, Hotel Ibis Nord si The Last Coin este un proiect care se distinge prin originalitate, dar si prin dimensiunea de amploare. Ultimele 3 concerte au loc astfel:

5 decembrie / Sinaia – St. Nicholas Concert / ora 19:00 / Sala King’s Valley – Hotel Mara
6 decembrie / Sinaia – St. Nicholas Concert / ora 12:00 / Biserica Catolica
8 decembrie / Bucuresti – Winter Classical Concert / ora 19:00 / Sala Enescu – Hotel Ibis Nord
Intrarea la concerte se face pe baza de invitatii si acces liber in functie de locurile disponibile.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest Tour declara “Proiectul este unul dintre evenimentele de marca ale vietii muzicale romanesti, scopul sau fiind facilitarea accesului publicului larg si sensibilizarea lui la valorile muzicale nationale si europene intr-o maniera atractiva, accesibila si neconventionala. Programul concertelor include lucrari apreciate de public, alese in spiritul sarbatorilor de iarna”.

De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzica buna este invitat sa se bucure de evenimente de calitate. Din primavara si pana iarna, seria de productii propuse de EUROPAfest aduce concerte de exceptie intr-o ambianta potrivita cu vacanta, dar si cu tumultul marilor orase.

Informatii suplimentare:
0740.759.566
office@jmevents.ro
www.jmEvents.ro