En fin klocka från märket Nixon är klocka 51-30.

Använda dykarklocka

Alltid när jag är utomhus och snorklar gillar jag att använda någon klocka med dykinstrument. Klocka till dykning är bra att använda av flera orsaker. För det första kan du se hur mycket klockan är plus att man på just min klocka har möjlighet att följa vattentrycket det är och hur många meter ner du dykigt. Min klocka tål upp till tjugo ATM det betyder ett vattentryck på upp till tvåhundra m. Lyckligtvis dyker jag inte djupt med min klocka så klockan klarar alla påfrestningar under mina dyk. Min klocka pallar också påfrestningar över vattnet vilket gör att man har möjligheten bruka den hela tiden.

En klocka i rätt prisklass

Alla jag pratat med tycker jag ska köpa någon lite dyrare klocka, fast har inte de pengarna. Vill helst ha en klocka under tusenlappen. Kvalitén är ej prio ett på denna klocka för jag endast kommer använda den ett fåtal gånger. Använder bara klocka på armen när jag är på något möte eller någon intervju. Har kollat in några olika typer av märken dock inte riktigt fastnat för nån specifik än. Vilket är det bästa märket för någon klocka i prisklassen strax under 1000kr anser ni?

Jag hittade någon Märkesklocka

I veckan skulle jag kasta skräp i vårat soprum då hittade en klocka liggandes på golvet. Funderade först varför klockan låg där, fast kom på hastigt att de måste va någon som tappat denna klocka. Så beslutade mej för att glida in till vårat kontor och fråga efter en person som kan ha tappat en klocka. Jag kikade runt på flera olika rum & frågade om just dem hade förlorat en klocka fast hittade ingen som gjort det. Äntligen har jag satt upp en lapp där jag frågat om nån ha förlorat denna klocka i soprummet.

Trä klocka

Det existerar någon klocka som är gjort helt i träd. Varumärket WeWood slog upp sina portar runt 2011 en helt ny deisgn klocka gjort i endast trä. Denna klocka har under senare år fått extremt med medvetenhet vilket lett till att WeWood nu blivit väldigt stora. Grund idén till denna trä klocka är just att det ska vara naturligt. Nåt som grundarna lyckats mycket bra med. Om du handlar någon WeWood klocka så bidrar man även till ett mycket bättre klimat då WeWood planterar ett nytt träd i utsatta områden för varje klocka som säljs.

Klocka i mobilen

Hade ni någon aning om att klocka på mobilen är standard nu för tiden? Ibland funderar man just varför folk beställer en dyr klocka när dom lika gärna kan använda den klocka som finns i deras telefon. Mobilens klocka är så enkel att kika på samt den ger massvis med info. Allt från hur mycket klockan är till vilket datum & dag det är. Sen jag hittat denna klocka så har jag icke tänkt på att beställa en klocka i en klockaffär nåt mer. Oavsett jag kan förstå att vissa folk passa i att bära en klocka.

Klocka