Elevii din Kazahkstan folosesc continut educational digital dezvoltat de SIVECO Romania

Cea mai mare casa romaneasca de software promoveaza invatarea prin resurse multimedia.

Romania este una dintre putinele tari exportatoare de educatie.
Prin SIVECO, tara noastra este recunoscuta drept un lider in acest domeniu, compania dezvoltand proiecte de eLearning in 19 de tari de pe 3 continente. Recent, SIVECO a fost invitata in Republica Kazakhstan pentru a implementa un proiect de creare de continut educational multimedia interactiv pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal.

”Proiectul pe care il avem in derulare este frumos dar foarte greu, totodata. Sunt sigur ca echipa AeL eContent, recunoscuta deja pentru expertiza si tenacitatea de a dezvolta proiecte de mare complexitate va reusi si de aceasta data sa fie un ambasador al calitatii si creativitatii romanesti”, a declarat Florin Ilia, Vicepresedinte SIVECO Romania.

SIVECO Romania si Centrul National de Informatizare din Kazakhstan au semnat contractul de colaborare in luna aprilie 2012, iar prima livrare de resurse educationale in limba rusa si kazaha este deja in curs de derulare.

Ministerul Educatiei din Republica Kazakhstan a incredintat companiei noastre dezvoltarea de continut educational multimedia interactiv pentru matematica, ce va fi implementat in scolile primare, pentru algebra si geometrie, destinat invatamantului gimnazial si liceal, precum si continut educational multimedia interactiv destinat invatamantului vocational.

Continutul digital AeL eContent respecta cele mai noi metodologii si standarde educationale internationale si promoveaza invatarea prin descoperire, avand la baza resurse multimedia precum experimente, simulari, animatii sau jocuri educationale.

AeL eContent, biblioteca de continut digital dezvoltat de SIVECO, este rezultatul unor indelungate proiecte de cercetare si implementarii cu succes in numeroase alte tari, inclusiv Romania, Moldova, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Cipru etc.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost înfiintata în 1992 si are în prezent 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 150 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro