eGO prezinta Rock Ballads la Pose Cafe&Lounge!

Sambata, 12 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge te asteapta la o seara speciala, o seara in care ne aducem aminte de zilele in care fredonam Always sau de momentele Crazy ale adolescentei noastre.
Baladele Rock celebreaza dragostea, bucuria de a te indragosti si a fi indragostit. Baladele sunt cu un baiat si o fata, baladele sunt povesti devenite realitate. Sambata Pose Cafe&Lounge promite o atmosfera de balada, promite o seara de exceptie cu multe surprize.
Vino sa fredonezi alaturi de noi cele mai cunoscute melodii – GO live with eGO band!
Impreuna cu Alexandru Nicolae, clape, Alexandru Luft, chitara, Dan Gradinaru, bass si Matt Smith baterist eGO Band promite o seara de poveste rock!
Rezerva acum o masa: 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – Marti suntem intre prieteni la Karaoke, Vinerea se poarta Jazz iar Sambata ne intalnim la intersectie si ne luam hainele cu sunete de Live Rock. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!