eGO Band live la Pose Cafe&Lounge!

Sambata, 05 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge prezinta eGO Band Live!
Intr-o noua formula care se ghideaza dupa principiul Liniste! Vine Muzica!, baietii care au ridicat Hard Rock-ul in picioare, baietii de la Crossroads revin intr-o noua formula – formula stilului tau!
Alexandru Dragan, anterior vocalistul trupei The Crossroads, canta de la varsta de 19 ani si crede intr-o altfel de muzica. „Cred in entertainment-ului de calitate ,fiind ghidat de motto-ul:’Make music not noise’,repertoriul meu fiind alcatuit dintr-o varietate de melodii apartinand unor stiluri inrudite :blues,disco,funk si rock(hit-uri din perioada anilor ’60 pana in prezent),care in opinia mea si nu numai a mea sunt nemuritoare”, spune el atunci cand cu modestie vorbeste despre el. Inspirat de personalitati ale muzicii romanesti, Anca Parghel, Aura Urziceanu, Monel Puia, Cristina Puiu, Alex revine Sambata la Pose Cafe and Lounge intr-o noua formula – eGO Band.
Impreuna cu Alexandru Nicolae, clape, Alexandru Luft, chitara, Dan Gradinaru, bass si Matt Smith baterist promit o petrecere de lansare cu multe surprize. Te asteptam la Pose Cafe pentru o seara de distractie, pentru lansarea unei trupe de exceptie, pentru a fi in stilul tau!
Te asteptam Sambata, 05.03.2011, incepand cu orele 21:00!
Rezerva acum o masa: 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – Marti suntem intre prieteni la Karaoke, Vinerea se poarta Jazz iar Sambata ne intalnim la intersectie si ne luam hainele cu sunete de Live Rock. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!