Egalitate de sanse – CeMPRES

Proiectul CeMPRES va invita la evenimentul “Hai sa vorbim despre… Egalitate de Sanse“, Marti, 26 Iunie 2012, la  Hotel Parc, Slatina, incepand cu orele 19.00

In data de 26 Iunie 2012, va avea loc evenimentul”Hai sa vorbim despre… Egalitate de Sanse si inmanarea diplomelor ECDL, organizat in cadrul proiectului CeMPRES, Centru Multimedial de Promovare ÅŸi Resurse în Egalitatea de Åžanse”, cod POSDRU 97/6.3/S/47936, cofinanÈ›at din Fondul Social European prin Programul OperaÈ›ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

CeMPRES este un proiect implementat de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina în parteneriat cu Patronatul Român, Asociația Europe for Europe (Italia), Euro Consulting și Asociația Patronală a Medicilor de Medicina Muncii din România.

Proiectul se înscrie în Axa Prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenÅ£ie 6.3 – ”Promovarea egalității de È™anse pe piaÈ›a muncii” iar perioada acestuia de implementare este de 24 de luni, de la 02 august 2010 până la 31 iulie 2012.

In cadrul evenimentului vom discuta despre Ce este discriminarea? Cadrul legislativ si Codul muncii, Care sunt obligatiile angajatorilor prevazute in legislatie, referitor la egalitatea de sanse, Drepturile pe piata muncii, Masuri si servicii care faciliteaza accesul femeilor care se reintorc pe piata muncii dupa perioade de ingrijire si sustinere a propriei familii, Protectia maternitatii la locul de munca si multe alte subiecte legate de tema centrala a evenimentului.

Va asteptam la Hotel Parc, Slatina , incepand cu orele 19.00, pentru a  profita de experienta unui expert in domeniul Egalitatii de Sanse – Alina Tanase .