ECODIVISION prezinta termostatele de camera NEA de la REHAU!

Termostatul de cameră Nea reprezinta o inovatie in reglarea temperaturii din încăperi a sistemelor de încălzire a suprafețelor și are un design atractiv, deservire simplă, montaj facil, precum și numeroase funcții.


Disponibilitate:

  •        încălzire (H)
  •       încălzire cu program temporizat (HT)
  •       încălzire/răcire cu program temporizat (HCT).

 Termostatul este propus în variantele 230 V și 24 V.

 Design atractiv – montaj simplu

Termostatul Nea convinge prin design-ul unic și sustenabil. Termostatul de înaltă calitate este compact și plat și dispune de un ecran LCD luminat, cu vizibilitate clară. Montajul este simplu, sigur și realizabil atât pe o doză montată sub tencuială, cât și direct pe perete.

 Reddot Design Award pentru termostatul RehauNea

Deservirea confortabilă + o multitudine de funcții

Suportul pentru utilizare, grație afișajului precis, cu simboluri clare și în baza deservirii prin trei taste este simplu și suficient de clar. Termostatul poate fi protejat împotriva utilizării nepermise printr-un sistem reglabil de blocare de siguranță pentru copii. În plus, prin nivelul de operare pentru utilizatori finali, service și experți oferă diferite autorizări de acces pentru configurare. Prin aceasta se garantează că setările de bază nu sunt modificate din greșeală. Modul de utilizare se ajustează manual și automat, ceea ce este foarte comod. Termostatul de cameră destinat încălzirii sau răcirii poate fi combinat opțional cu senzorul la distanță Rehau.

Funcțiile suplimentare facilitează utilizarea cotidiană. Spre exemplu, prin programul temporizat integrat în variantele termostatului de cameră HT și HTC pot fi programate până la 3 zone temporale. În plus, este indicată și ora pe dispozitiv. Individual se reglează diferite moduri, precum „modul normal” / „modul concediu” / „modul petrecere”.

 

Termostate Rehau Nea - Sistem complet

Nea este ideal pentru racordarea la sistemele de încălzire a suprafețelor cu dispozitive de poziționare termică și completează oferta Rehau pentru acest domeniu de aplicare. Termostatul de cameră Nea este disponibil începând cu jumătatea anului 2013.

Pro Trade Impex asigura consultanta in proiectarea unui sistem de incalzire pardoseala pentru orice tip de cladire astfel incat sa beneficiati de un confort termic ridicat, conform cu nevoile dvs.

office@ecodivision.ro
www.ecodivision.ro
0735 566 592
0735 566 593
0735 566 594

Vasile Lucaciu 110, sector 3, Bucuresti