Ai nevoie de echipamente? Le gasesti la Lift Truck Utilaje

Lift Truck Utilaje este o companie specializata in vanzare de echipamente, piese de schimb si accesorii, consultanta tehnica, service si reparatii utilaje pentru domeniul industrial, agricol, silvic, logistic si constructii.

Utilaje multifunctionale

Firma noastra comercializeaza si asigura service-ul pentru urmatoarele:

-        Stivuitoare telescopice rotative pentru constructii;

-        Stivuitoare telescopice multifunctionale – telehandlere – pentru agricultura si constructii;

-        Accesorii pentru utilaje: furci, cupa de incarcare, lame de zapada, cupa de turnat beton, platforme de lucru la inaltime, vinci hiraulic etc;

-        Incarcatoare multifunctionale pentru agricultura, industrie si reciclare.

Lift Truck Utilaje ofera interventii rapide la sediul clientilor pentru intretinere, reparatii si revizii de utilaje si echipamente hidraulice, prin atelierele de service mobil.

Platforme montate pe sasiu

Compania noastra este reprezentantul in Romania al Manotti Italia, producator cu reputatie de echipamente de ridicat si nacele de lucru la inaltime pe autosasiu PRB. Acesta are in portofoliul sau 3 tipuri de platforme aeriene de lucru la inaltime: articulate, telescopice si foarfeca, cu inaltime de lucru intre 12 si 28 de metri. In gama acestui producator se mai regasesc si macarale pentru teren accidentat si automacarale.

Automacarale

Macaralele Manotti, comercializate de Lift Truck Utilaje, sunt ideale pentru orice domeniu, de la interventii pe terenuri accidentate, care necesita în mod normal macarale pe senile, la santiere de constructii, datorita fiabilitatii si simplitatii in utilizare a acestora. Ele sunt realizate dintr-un cadru complet, o suprastructura rotativa si un brat telescopic articulat la suprastructura, pe care se monteaza de asemenea contragreutatea si cabina operatorului.

Obloane hidraulice

Daca ai nevoie o gama larga de obloane si rampe hidraulice montate pe autovehicule, contacteaza un reprezentant Lift Truck Utilaje deoarece personalul nostru asigura proiectare, montaj, autorizare, piese de schimb, service si garantie pentru astfel de produse. Obloanele hidraulice sunt perfecte pentru transferul marfurilor de la un autovehicul la altul saupentru incarcarea si descarcarea marfurilor de la nivelul podelei autovehiculului la sol si invers. Acestea sunt concepute pentru o utilizare sigura si indelungata, fiind produse din materiale rezistente si protejate la coroziune.

Daca ai nevoie de echipamente si utilaje noi, apeleaza la Lift Truck Utilaje si solicita o oferta personalizata. Iar daca ai achizitionat echipamente si utilaje second hand si ai nevoie de revizie, service si reparatii, tot Lift Truck Utilaje te salveaza. Iti stam la dispozitie cu servicii profesionale atat in atelierul propriu, cat si in cel mobil, la sediul tau.