E timpul pentru “Marea Evadare” în Bucureşti Mall!

BucureÅŸti, 29 mai 2012 – ÃŽncepând cu 1 iunie, BucureÅŸti Mall va deveni locul unei “Mari Evadări” urbane. Prima ediÅ£ie a unui eveniment dedicat deopotrivă copiilor ÅŸi adulÅ£ilor pasionaÅ£i de călătorii, concursuri sportive ÅŸi Xbox, ateliere de creativitate ÅŸi concursuri de fotografie se va desfăşura pe parcursul a trei zile, pe toata durata weekendului.

În această perioadă, Bucureşti Mall va dispune de patru zone distincte dedicate hobby-urilor, jocurilor pentru copii, articolelor de modă create de designeri şi grădinăritului. Mai mult decât atât, turiştii spontani vor putea găsi destinaţia de vacanţă a sezonului prin consultarea ofertelor cu tour operatorii şi agenţiile de turism prezente şi pot câştiga 8 excursii în România sau marele premiu: o croazieră în valoare de 1.000 Euro.

Începând de vineri, chiar de ziua lor, cei mici se vor putea bucura de multe jocuri şi aventuri. La ora 14.00, copiii sunt aşteptaţi la “Căsuţa cu surprize” unde vor avea loc atelierele de creativitate, iar la “Loofy Party” se vor putea întâlni cu personajele preferate. Zâne, spiriduşi, fantome vor prinde viaţă în spaţiul de joacă şi vor intra în lumea lor, bucurându-i cu numere de magie, lecţii de astronomie şi facepainting.

Sâmbătă, 2 iunie, sunt pregătite demonstraţii freestyle cu biciclete BMX şi două concursuri pentru pasionaţii de maşinute cu telecomandă, tenis şi dartz, ziua culminând printr-o competiţie de skandenberg.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, cei mici şi cei mari pot să îşi împlinească visele copilăriei: vor călători ca eroii lui Jules Vernes, cu balonul în zbor captiv, la 50 de metri deasupra capitalei, cu condiţia să participe în concursul desfăşurat pe pagina oficială de Facebook : www.facebook.com/MareaEvadare.

Pe parcursul evenimentului, o echipă de animaţie va prezenta atmosfera din taberele internaţionale de vară prin jocuri, cântece şi dansuri din toate colţurile lumii, iar în oricare dintre cele trei zile vizitatorii centrului commercial vor putea testa biciclete Custom Garage sau pot participa la campionate de Kinect XBOX.

Ultima zi a festivalului va debuta cu un atelier de accesorii reciclate decoupage, pictura şi concursul foto “Cea mai ZU poza de vacanţă”, al cărui sponsor va fi Radio ZU. Sfârşitul zilei promite dinamism printr-un antrenament de zumba, sportul care îmbină dansurile latino cu mişcările de fitness.

###

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romnaia se numara Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România, Plaza România, cea mai populară destinaţie pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.