e-politic.ro intr-o noua prezentare

Asa cum v-am promis si la debutul nostru, din toamna lui 2010 si pana in prezent, echipa www.e-politic.ro si-a indeplinit misiunea de a da ora exacta in stirile din politica romaneasca si internationala.

Astfel ca, doar dupa cateva luni, in sectiunea “Politica” de pe “trafic.ro”ne situam pe locul 2.

In tot acest timp, echipa care detine o vasta experienta in presa scrisa s-a structurat pe noua formula de site de nisa, care s-a dovedit un proiect ambitios, de succes, fapt dovedit si de portofoliul de interviuri cu
personalitati marcante ale vietii politice romanesti.

Noutatea pe care v-o prezentam astazi este legata de noua forma a site-ului e-politic.ro, care contine mai multe sectiuni speciale (Societatea Civila, Declaratia Zilei, Republica Moldova) si are un suport
inedit de interactivitate (comentarii, newsletter personalizat, sondaje, calendar politic, top stiri, partide politice etc).

Toate acestea au putut fi realizate prin imbunatatirea calitatii tehnice a site-ului, acesta fiind in permanenta optimizat si conectat cu ultimele tehnologii din domeniu.

Jurnalistic vorbind, tentatia de a investiga a fost foarte mare, insa am ramas fideli proiectului initial, stiri politice, interviuri, comentarii, opinii…. POLITICA IN TIMP REAL.
Echipa
e-politic.ro