E nevoie de cel putin doua persoane ca sa te distrezi pe cinste

PHD stie asta si tocmai de aceea isi propune ca prin noile sale oferte sa ti-i aduca aproape pe cei dragi pentru a savura bucate delicioase.

Daca prietenii tai au obiceiul sa te viziteze pe neasteptate, acum nu mai ai de ce sa iti faci griji in ce priveste bunatatile cu care ii tratezi. PHD ti-a pregatit un meniu pentru 7 persoane ca sa puteti manca pe saturate. Cu doar 99 de lei va veti infrupta din 3 pizza la alegere, 3 antreuri la alegere si 4 litri de bauturi racoritoare.

Cu PHD si serile romantice alaturi de cel drag devin mai dulci. Pentru orice meniu compus din antreu, salata si pizza medie, primesti doua deserturi gratis.

Ai ramas singur? Nu ai de ce sa fii trist. PHD iti face ziua mai frumoasa, ca orice prieten de nadejde: cu 20 de lei mananci pe saturate paste Tuscani si orice salata din meniu.

Cele trei oferte sunt valabile incepand cu 8 noiembrie.

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD si-a surprins cumparatorii in permanenta cu oferte si produse noi. PHD datoreaza succesul sau, atat pe plan intern cat si international, conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte” si mecanismelor ce permit respectarea lui, precum si ofertelor speciale periodice.