E-learning – o platforma noua pe piata romaneasca

Din lipsa de timp, din ce in ce mai multe persoane sunt determinate sa apeleze la ‘’concurenta’’ cursurilor de limba engleza traditionale, si anume cursurile on-line (web &tel). Timpul a fost intodeauna “dusmanul” omului,  iar alternativa unui curs on-line pare a fi solutia ideala pentru multi dintre noi.

In ziua de azi, cunoasterea unei limbi straine nu mai este un lux iar formarea in acest domeniu este printre cele mai cautate.

Fie ca sunteti manager de companie si nu aveti timp, fie ca va aflati des in deplasare sau sunteti student, cursurile on-line de pot fi urmate de oricine isi doreste rapiditate in invatare.

Avantajele unui curs on-line sunt numeroase, de la flexibilitatea si libertatea cursantului pana la costurile mici care constituie un avantaj principal. Accesul la toate sursele unui curs traditional, ajuta cursatul sa invete in ritmul propriu oriunde in lume. Cu doar o conexiune la Internet va transformati camera de hotel sau de camin, intr-o sala de clasa unde invatati limba engleza.

Responsabilizarea cursantului si auto-disciplina sunt alte doua avantaje oferite de sistemul e-learning, astfel invatatul acasa  va deveni o placere.

Platforma, usor utilizabila, va ofera activitati pentru dezvoltarea tuturor competentelor necesare: citire, scriere, ascultare, vorbire, gramatica, vocabular, pronuntie si asigura reusita unui astfel curs. Scolile care se respecta, precum Global English School, si care ofera astfel de cursuri, au dezvoltat diferite modalitati de invatare eficiente.

Cursurile on-line va ajuta sa avansati in cariera si sa va dezvolti competentele lingvistice, extralingvistice, socioculturale si specifice activitatii pe care o intreprindeti.

Alegerea unui curs e-learning este o provocare frumoasa intr-o lume in care ne dorim a fi cei mai buni.