E clar, bucurestenilor le place ROA. Urmeaza concerte in cinci orase din Romania

Aseara, 25 mai 2011, la Silver Church a avut loc lansarea celui mai asteptat material al anului, albumul ARTIFICIAL, semnat ROA.
Startul evenimentului a fost dat de Marika la ora 21:00, cand lumea incepuse sa apara. Pe la ora 22:00 clubul era deja plin si toata lumea dansa. Cand cei trei membri ROA au urcat pe scena la ora 23:00, Silver Church-ul era neincapator.
Cei carora le place muzica buna au avut parte de versuri semnate Junkyard, sunet marca UNU, culori muzicale venite din chitara lui Cristi Negriuc, lumini, proiectoare, atmosfera plina de viata, dans, ameteala, concert si petrecere nebuna.
Saptamana viitoare mega-petrecerile vor continua in tara, astfel ca, dupa o seara nebuna in Bucuresti la Silver Church, ROA se pregateste sa cante la Cluj pe 4 iunie in Boiler Club. Pe 10 vor fi la Iasi in Dublin Pub, 17 iunie – Porky’s in Timisoara, 24 iunie – Zodiar in Galati, urmand ca pe 8 iulie sa isi prezinte albumul in Times Pub din Focsani.
Tuborg este partenerul turneului national de promovare al noului album “Artificial”. Burn Studios sustine turneul ROA si garanteaza participantilor seri incendiare.
Produs de catre Cat Music, albumul « Artificial » poate fi achizitionat online de pe www.musicmall.ro si www.bestmusic.ro, iar incepand cu 1 iunie CD-ul va putea fi achizitionat din magazinele de specialitate.
In sustinerea noului album ROA, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro – portalul muzicii romanesti care conteaza, va fi alaturi de fanii ROA pe durata intregului turneu. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera. Pentru a fi mai aproape de evenimentele Tuborg intrati pe facebook.com/tuborgsound
Mai multe despre ROA:
ROA, sau Rise Of Artificial, au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM a avut loc in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”.
In 2 saptamani, single-ul a atins maximul de difuzari in airplay-ul romanesc si s-a clasat pe LOCUL I in fruntea celor mai difuzate cantece la radio. In aceeasi discografie intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line etc.), toate acestea fiind reinterpretate in maniera ROA.
Compozitiile lor sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan, in prezent semneaza regia videoclipului “Ne place” si aduce un aport pe partea de „visuals”, iar Cezar nu ezita nici acum sa ne incante cu vorbele sale perfect potrivite.
Din mai 2011, un nou membru pe numele lui Cristi Negriuc raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si de sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele si chitara electrica ne vor incanta in concertele LIVE ce vor urma.
Parteneri Media: Kiss FM, Romania Libera, 24FUN, 9AM, Yuppy, Kudika, Port.ro, Bestmusic, Monden.info, iConcert, Radiolynx, Elevate, Sofresh, Hypestreet, Feeder, Nights, Metropotam, Hipmag, Bucuresteni, Tilllate.