E-Camere.ro – Descopera tehnologia fara fir si acceseaza informatia de la distanta – Camere de supraveghere wireless

Siguranta oamenilor este un element foarte important al vietii. Gradul sporit de siguranta elimina complet riscurile asociate cu eventualele neplaceri cauzate de fapte intruzive prin care se doreste incalcarea legii in vigoare, in privinta securitatii proprietatii, bunurilor si vietii fiecarei persoane. Aceste camere de supraveghere wireless inregistreaza monitorizeaza spatiul locativ sau sediile companiilor, iar informatiile inregistrate sunt accesate de pe orice device prin intermediul internetului.

Magazinul online E-Camere.ro pune la dispozitia clientilor o gama profesionala de sisteme de supraveghere menite sa sporeasca gradul de protectie si siguranta pentru toti beneficiarii produselor achizitionate.

Care sunt criteriile importante pentru a beneficia de eficienta camerelor de supraveghere wireless?

Pentru a putea dispune de camere de supraveghere wireless de cea mai buna calitate si care dau randament pentru spatiile pe care doriti sa le supravegheati este necesar sa aveti in vedere urmatoarele criterii care determina performanta acestor sisteme:

 • Trebuie sa tineti cont daca tipul spatiului: interior sau exterior. Atunci cand doriti sa achizitionati o camera de supraveghere pentru interior, aceasta nu trebuie sa fie lasata in ploaie sau nu trebuie sa fie tinuta in temperaturi extreme, deoarece camerele pentru interior nu sunt proiectate sa reziste la astfel de situatii.

Pe de alta parte, camerele de supraveghere pentru exterior au anumite proprietati speciale care le ofera o anumita rezistenta impotriva intemperiilor sau impotriva temperaturilor scazute.

 • Trebuie sa va raportati si la tehnologia pe care o detin aceste camere de supraveghere wireless. Astfel, exista camere de supraveghere analogice HD (semnal video compozit), camere de supraveghere digitale IP (cu semnal video digital, care poate fi accesat si manevrat de la distanta) si camere de supraveghere cu o analogie clasica (analogie standardizata).

E-Camere.ro – Avantajele achizitiei

Produsele de camere de supraveghere wireless detin diferite avantaje, care va vor determina sa le utilizati in mod continuu. Asadar, beneficiati de urmatoarele avantaje:

 • Disparitia firelor inestetice aflate pe pereti, cum este in cazul camerelor de supraveghere clasice ;
 • Pretul foarte avantajos al fiecarui tip de echipament si sistem video de inregistrare;
 • Usurinta si facilitate pentru procesul de montare si utilizare;
 • Aceste camere de tip wireless pot fi pozitionate in orice unghi al oricarei incaperi, fara a fi constransi de instalarea cablului de alimentare;
 • Fiecare informatie inregistrata poate fi stocata, transmisa si accesata prin intermediul unei aplicatii, capacitatea de transmitere a semnalului video fiind foare ridicata;
 • Fiecare sistem de supraveghere video prezinta caracteristici tehnice avansate si asigura rezolutii foarte bune.

E-Camere.ro – Profesionistii tai de incredere

Compania E-Camere.ro asigura o multitudine de camere de supraveghere profesionale, iar cele care dispun de posibilitatea conectarii lor la tehnologia de tip wireless sunt menite sa va garanteze rezultate uimitoare.

Printre produsele de camere de supraveghere wireless aflate pe stocul companiei se gasesc:

 • Produsul de camera de supraveghere video IP pentru interior HikVision DS-2CD2410F-IW ;
 • Camera de supraveghere video IP pentru spatiile interioare Dahua IPC-C15 ;
 • Modelul de Camera de supraveghere video IP pentru exterior Dahua IPC-HFW1120S-W.

Pentru detalii suplimentare sau comenzi, accesati website-ul:

www.e-camere.ro

Sau apelati la numarul de telefon: 0767 390 475