Diverta sarbatoreste vacanta prin reduceri la ghiozdane pentru copii si rechizite scolare

Bucuresti, 14.07.2014, Diverta Online

Diverta Online sarbatoreste vacanta asa cum stie cel mai bine: cu reduceri. Pentru cei cu dor duca, Diverta Online a pregatit reduceri de pana la 45% la ghidurile turistice, dar si promotii la jocurile de societate pentru cei care au de gand sa isi petreaca vacanta impreuna cu prietenii sau familia.

In plus, cum vacanta este un bun prilej pentru lectura, impatimitii de lectura pot profita de reducerile de pe www.dol.ro pentru a-si cumpara cartile lor preferate si a descoperi noi universuri.

Pentru cei care vacanta inseamna trei luni departe de scoala vestile sunt si mai bune! Sute de carti pentru copii si adolescenti se gasesc pe Diverta online la preturi imbatabile, fie ca fac parte din lectura obligatorie de vacanta, fie ca nu.

Si chiar daca inceputul unui nou an scolar pare departe, Diverta Online are grija si de designul ghiozdanelor echipate pentru copii, inspirat din filme si desene animate celebre ii va incanta pe cei mici, in vreme ce parintii vor fi mai mai mult decat multumiti ca nu vor mai trebui sa alerge dupa o multime de rechizite. Ghiozdanele echipate vin cu tot ce le trebuie copiilor: de la caiete si coperti pentru caiete, la pixuri, acuarele si seturi de geometrie. Raportul calitate-pret este si de aceasta data atuul Diverta Online

Aveti toate motivele sa va bucurati de vacanta de vara cu Diverta Online. Sunteti invitati sa va cumparati online ghiozdane, carti, jocuri, ghiduri turistice, dictionare si alte articole la preturi foarte bune. In plus, pe Diverta online gasiti o gama de produse mai larga decat in orice magazin Diverta si puteti face cumparaturi oricand.

Diverta Online
Adresa: Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221
E-mail: contact@dol.ro
Telefon: +40 728 993 861
Web site: www.dol.ro