Digital-Magazine, proiectul ce salvează păduri și crește profitul

Lansat ca un serviciu de sine stătător, Digital-magazine.ro aduce în atenția oamenilor de afaceri, a mediului educațional și chiar a editorilor o metodă nouă de comunicare existentă pe piețele dezvoltate, de mai mulți ani. Crearea, editarea și publicarea cataloagelor, broșurilor, magazinelor, albumelor, manualelor ori a publicațiilor periodice, devine un simplu exercițiu de decizie, prin utilizarea serviciului digital-magazine.ro oferit de compania clujeană de relații publice D’Avantage Consult. Digital-Magazine.ro este un instrument de comunicare ce înlocuiește materialele printate cu cele online, acestea devenind disponibile pe orice dispozitiv conectat la internet.

”În cei 12 ani de activitate împlinită, am implementat pentru clienții noștri campanii de comunicare dintre cele mai diverse. De departe, unul din costurile multor astfel de proiecte, a fost cel cu materialele tipărite. Dincolo de necesitatea vizibilă a acestora, vedem imediat valabilitatea redusă a informației publicate, tocmai datorită mediului dinamic în care azi comunicarea se desfășoară. Coroborat cu costurile de stocare ori distribuție și cu afectarea mediului înconjurător prin producția de hârtie, nu întotdeauna prin reciclare, noul instrument de comunicare vine cu avantaje colosale, atât în partea de creație, editare, publicare, reactualizare, cât și în cea de conținut prin inserția de materiale dinamice, precum slidere ori videoclipuri, sau în cea de distribuție online, practic nelimitată” a declarat Dan Vlădea, manager D’Avantage Consult. Acesta a mai adăugat: ”Cataloagele digitale întrunesc caracteristicile unui instrument de comunicare facil. Interfața digitalizată a acestui instrument de comunicare ne sporește posibilitatea de transmitere a tuturor informațiilor necesare în mod unic și rapid. Într-o astfel de publicație digitală, datele sunt actualizate constant și pot fi vizualizate oricând, de pe orice telefon, tableta, laptop ori computer, paginile au un conținut dinamic, și nu există o limitare a spațiului, așadar informațiile pot fi organizate în orice mod dorit, alături de imagini ori alte funcții de prezentare. Iar avantajul principal al serviciilor Digital-Magazine.ro este economisirea de hârtie. Astfel, costurile de tipar sunt reduse total și, implicit, mediul înconjurător este protejat.”

Digital Magazine oferă oportunitatea de a economisi timp și resurse prin crearea, publicarea și gestionarea unui instrument de comunicare personalizat. Site-ul www.digital-magazine.ro poate fi accesat pentru a descoperi atât avantaje ale publicațiilor digitale precum și cei trei pași simpli ce trebuie urmați pentru a crea un catalog online.
Înființată în 2004 de un grup de specialiști în PR, design și IT, agenția de relații publice D`Avantage Consult este una dintre cele mai longevive și profesionalizate companii clujene de comunicare, cu expertiză în copywrite, design, evenimente și corporate Public Relation.

Bianca Șeulean Raisa Ripiceanu
PR account executive PR account executive

consult@davantage.ro, 0264 402726, 0740 306603