Dezvoltatorii Cortina Residence ii asteapta pe clienti cu o tehnologie care va revolutiona piata imobiliara din Romania.

Dezvoltatorii imobiliari pregatesc oferte de nerefuzat pentru anul 2015. Astfel, ansamblurile rezidentiale fac ultimele retusuri in asteptarea clientilor. Dezvoltatorii Cortina Residence au intrat si ei in febra pregatirilor. Deja au anuntat ca ii asteapta pe clienti cu o tehnologie care va revolutiona piata imobiliara din Romania.

Este vorba de o fatada ventilata si ecologica. Aceasta este produsa de Agrob Buchtal, iar placile de ceramica au fost tratate cu dioxid de titan in timpul coacerii. Suprafata totala a fatadei ce a inceput sa fie montata la Cortina Residence este de 12.000 de metri patrati. De asemenea, Cortina Residence este singurul ansamblu rezidential din Bucuresti care va monta o astfel de fatada.

Probabil ca va intrebati ce este atat de spectaculos la aceasta fatada. Practic, tratarea placilor de ceramica cu dioxid de titan in timpul coacerii ii confera capacitatea de a produce oxigen activ. Acest mecanism este asemanator cu cel al procesului de fotosinteza. Astfel, oxigenul produs de cei 12.000 de metri patrati de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza cu cel produs de un parc cu o suprafata de doua hectare.

Producerea de oxigen activ nu este singura propietate a fatadei ce se monteaza la ansamblul Cortina Residence. Prin oxidare se distrug bacteriile, virusii, germenii din microorganisme, muschi si licheni. Astfel, clientii vor avea garantia ca vor trai intr-un mediu sanatos in care pot sa isi creasca cu incredere copiii. De asemenea, placile de ceramica tratate cu dioxid de titan au capacitatea de a purifica aerul. Mai exact, tot prin procesul de oxidare, se descompun noxele si se elimina mirosurile urate din incaperi. Astfel, clientii vor respira aer proaspat si curat chiar si in locuinte.

Pe langa propietatile unice, fatada ofera si o eleganta aparte ansamblului rezidential. Bineinteles, la acest lucru contribuie si arhitectura deosebita a ansamblului care a fost realizata de firma Westfourth. Astfel, Cortina Residence e unul dintre cele mai elegante ansambluri rezidentiale din zona de Nord a Capitalei.

Cortina Residence este un ansamblu rezidential care se afla in cartierul Baneasa, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate din Bucuresti. Mai exact, ansamblul Cortina Residence este situat pe strada Horia Macelariu la numarul 83. In imediata apropierea ansamblului rezidential se afla parcul Herastrau. Practic, distanta dintre Cortina Residence si parc este de doar 400 de metri. Clientii pot ajunge cu usurinta si la Gradina Zoologica, un alt obiectiv turistic care se afla la mica distanta de ansamblul rezidential Cortina Residence.