Despre alegerea celor mai bune gene false si modul de aplicare corecta a acestora

Pentru o femeie privirea reprezinta o „arma” foarte puternica, prin intermediul careia poate impune respect si poate cuceri un barbat foarte rapid, mai ales daca pe langa o privire senzuala este folosit si un zambet fermecator. De multe ori prin modul in care privesti o anumita persoana poti spune foarte multe despre atasamentul tau fata de ea, daca o suporti sau nu, chiar daca tu nu iti dai seama, initial, de acest lucru.

Lasam totusi la o parte aceste elemente de psihologie si trecem la subiectul nostru central, si anume genele false – cum le alegem si cum le aplicam in mod corect. In ceea ce priveste alegerea lor, tu trebuie sa stii ca aceasta se realizeaza in functie de momentul zilei in care vrei sa le porti, precum si de anumite evenimente la care vei participa peste zi, pentru ca nu orice tip de gene false sunt potrivite la toate ocaziile.

De obicei este recomandat ca ele sa para cat mai naturale cu putinta, mai ales ca totii oamenii importanti ai modei recunosc faptul ca naturaletea reprezinta unul dintre trendurile anului 2016, iar tu poti afla detalii mai multe despre acest subiect de pe unul dintre cele mai citite publicatii online pentru femei.

Legat de aplicarea genelor false, partea buna este ca in prezent acestea sunt mult mai usor de aplicat decat era in urma cu ceva ani, fiind nevoie totusi sa acorzi o anumita atentie la micile detalii, care in cele mai multe cazuri conteaza foarte mult. De exemplu, dupa ce ti-ai ales tipul de gene false pe care vrei sa le aplici, va trebui sa te hotarasti si asupra culorii pe care il va avea adezivul, alegere pe care o sa o faci in functie de ce look vrei sa adopti (poti sa iti indrepti atentia spre un adeziv negru, daca doresti sa iti conturezi cat mai bine linia ochiului, sau daca esti incepatoare atunci mai bine folosesti un adeziv transaprent, care nu iti va da foarte multe batai de cap. Alegerea iti apartine tie intru totul pana la urma, nu-i asa?