Descopera magia lunii Decembrie alaturi de Mirunette!

Warm wishes Mirunette

De sarbatori, Mirunette te ajuta sa iti surprinzi copilul cu un cadou special: o tabara educationala in strainatate! Alege una din destinatiile pentru vara 2016 si rezerva un loc in cele mai renumite campusuri din SUA sau Marea Britanie!

Tabara de limba engleza Oxford si Cambridge – Cambridge, Anglia (varsta 14-17 ani)

Experimenteaza viata de student britanic in cadrul celor mai prestigioase facultati din Anglia, clasate in Top 20 al celor mai bune Universitati din lume! O tabara internationala in Oxford si Cambridge iti poate deschide apetitul pentru a studia in UK! Afla mai multe detalii despre tabara de la Oxbridge AICI!

Noutate vara 2016 pentru juniori & teens! Tabara de grup de limba engleza si cursuri de IT Coding – Ashford School, Kent, Anglia (varsta 8-17 ani)

Ashford School – o scoala cu traditie si vechime de peste 100 de ani, fondata in 1898, este una din scolile din Top 5 UK boarding scools. Descopera terenurile extinse Astroturf dedicat sporturilor sau inscrie-te la cursurile de IT!

Afla mai multe detalii despre tabara de engleza de la Ashford School AICI!

Tabara de grup ski / snowboard & limbi straine – Verbier, Elvetia (varsta 8-18 ani)

Mai sunt numai 3 locuri disponbile!

Viziteaza destinatia preferata a celebritatilor hollywoodiene – Leonardo di Caprio, Kylie Minogue, Hugh Grant, David si Victoria Beckham – dar si a familiei regale britanice.

Lectii de ski si snowboard, drumetii prin nameti, 450 de km partii excelent amenajate, excursii si activitati distractive, tineri din toate colturile lumii si o echipa de profesionisti entuziasti te asteapta in tabara de iarna de la Verbier, in Elvetia!

Afla mai multe detalii despre tabara de ski/snowboard de la Verbier AICI!

Vrei sa descoperi un alt continent? Alege una din taberele de grup de limba engleza din New York, Miami sau Los Angeles si exploreaza Statele Unite ale Americii – the land of all possibilities!

Vrei sa iti dezvolti spiritul independent sau sa relationezi mai mult cu elevi internationali din toate colturile lumii? Inscrie-te intr-una din taberele individuale, fara insotitor, de limba engleza, franceza, germana, spaniola, portugheza sau chineza.

Descopera lista completa a taberelor internationale 2016. Intra pe www.mirunette.ro si alege destinatia perfecta pentru copilul tau!

Nou! De la 1 Ianuarie 2016 Mirunette devine singurul centru din Romania acreditat pentru testarea UKiset.

Afla nivelul educational la care se afla fiul sau fiica ta, fata de media elevilor britanici! Testul Ukiset evalueaza atat potentialul academic al elevului, precum precum si nivelul actual de limba engleza.

Daca doresti sa inscrii copilul la un boarding school in UK, acest test este cea mai buna metoda de evaluare recunoscuta de majoritatea scolilor de prim rang din UK.

Ai o intrebare? Contacteaza-ne prin e-mail la office@mirunette.ro sau la numarul de telefon 0723606633.