Descopera Get Inspired, universul tau de frumusete si inspiratie!

Bucuresti, 28 iunie 2011 – Site-ul www.getinspired.tv/ro, platforma online a proiectului Get Inspired a fost relansat in mod oficial. Structurat pe trei sectiuni majore – Fashion, Life-Style si Dezvoltare Personala – acesta isi propune sa ofere informatii relevante pentru un stil de viata sanatos si armonios tuturor persoanelor interesate.

Bucurandu-se de o interfata grafica vizibil imbunatatita, www.getinspired.tv/ro reuneste o serie de articole, reportaje si interviuri video cu persoane de marca din domeniile dezvoltarii personale, spirituale, financiare, precum si din aria sportului sau frumusetii. Integrandu-se in viziunea globala a proiectului Get Inspired, care vizeaza crearea unei comunitati de oameni de succes, care-si traiesc viata conform propriilor vise si valori, website-ul urmareste sa devina un mediu propice, care sa-i inspire si sa-i sustina pe acestia in identificarea si realizarea misiunii personale. 

„Suntem inca mici, insa ne dorim sa crestem mari. Avem dorinta, avem incredere si, mai presus de toate, suntem motivati sa-i inspiram pe cei din jurul nostru sa invete sa traiasca viata visurilor lor”, precizeaza Tania Tita, fondatoarea Get Inspired. Autor, antreprenor si speaker motivational, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul dezvoltarii personale, Tania este si persoana care va sustine primul eveniment offline marca Get Inspired – workshop-ul „Gaseste-ti pasiunea. Urmeaza-ti visul”, pe data de 14 iulie 2011.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa accesati www.getinspired.tv/ro si sa descoperiti universul Get Inspired.

 

Persoana de contact:

Roxana Didita, PR Executive

0728 00 10 64

roxana.didita@getinspired.tv

http://twitter.com/#!/GetInspiredRo

http://www.facebook.com/GetInspiredRomania

http://www.youtube.com/GetInspiredVideos