Descopera cele mai bune suplimente – Alive

Daca te alimentezi corect, nu este necesar sa adaugi suplimente la programul tau nutritional zilnic. Dar, daca esti o femeie care se antreneaza in mod regulat, este foarte posibil sa urmezi un regim alimentar sarac in calorii. Prin urmare, ai nevoie de un mic ajutor.

ALIVE
ALIVE

Administreaza un suplimente pe baza de vitamine si minerale

In cazul in care consumi mai putin de 1600 de calorii pe zi si/ sau urmezi o dieta vegana sau vegetariana, poti avea multe beneficii daca administrezi un complex de vitamine si minerale. De fapt, pentru ca in ziua de azi se consuma multe alimente procesate, cele mai multe femei nu asimileaza prin alimentatie necesarul zilnic de vitamine si minerale.

De aceea, ar fi indicat sa consumi un complex de vitamine si minerale care sa ofere 100% din doza zilnica recomandata a vitaminelor A, C, D, E, B-6, B-12, tiamina, riboflavina, acid folic, niacina, cupru, zinc si fier. Fierul este in mod special important pentru femei. Suplimentul Alive Secom a fost creat specific pentru a raspunde nevoilor nutritionale ale femeilor din lumea intreaga.

Suplimente cu rol antioxidant

Organismul si-a dezvoltat in timp un sistem de aparare elaborat impotriva radicalilor liberi sub forma enzimelor antioxidante. Vitaminele A, C si E sunt cunoscute ca vitamine cu efect antioxidant si pot proteja celulele impotriva pagubelor produse de radicalii liberi. Desi alimente precum citricele, legumele verzi si nucile pot contine aceste vitamine antioxidante, unii atleti simt nevoia de a-si suplimenta nivelul de vitamine si minerale din cauza antrenamentelor solicitante la care participa.

Mineralele sunt clasificate in categoriile: minerale majore si minerale trace. In prima categorie intra calciul, forsforul, sodiul, potasiul si magneziul, iar a doua include fierul, zincul, cuprul, seleniul si cromul.

Hidratarea adecvata este necesara atat inainte, cat si in timpul si dupa antrenamente. Afla de si care sunt restul de vitamine si minerale necesare pe www.tianli-naturalpotent.ro