De la energie cosmica, la lumina si reconectare personala

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat explicatii pentru a putea intelege ceea ce il inconjoara si ii determina cursul vietii. Misticii si mai marii intelepti ai tuturor timpurilor au avut acces la ceva ceea ce multi dintre noi nu am putea constientiza, iar acest lucru i-a facut pe acesti lideri spirituali sa perceapa si sa inteleaga lucrurile intr-o maniera clara, fara masca sau minciuna. Prin reconectarea personala o persoana are acces la marele Ocean de Energie ce inconjoara planeta, dar este de asemenea este conectat cu intreaga energie si informatie a Universului.

Omul ca fiinta multi-dimensionala, de la scara mare, la sub-atomica

Omul, sau mai bine spus entitatea multi-dimensionala care este omul, s-a indepartat foarte mult de la propriul sine si legatura sa cu acest ocean de energie, dar si cu intreaga informatie si lumina. Bine inteles, toate aceste informatii si notiuni legate despre reconectarea personala au fost oarecum tinute undeva intr-un con de umbra, insa, aici intervene echipa din spatele site-ului www.re-conectarea.ro o echipa dedicata si pregatita oricand pentru a va ajuta in regasirea echilibrului interior si a starii de bine.

Despre aceasta procedura putem spune ca este unica, aceasta bazandu-se pe tehnici ce au ca rezultat alinierea meridianelor de acupunctura, cu chakrele dar si permite totodata energiei cosmice si a luminii sa “hraneasca” si sa curga prin corpul beneficiarului. Chiar daca suna oarecum ireal, rezultatele sunt vizibile, iar pe langa asta, stiinta vine sa confirme existenta unor indicii care vin sa sustina existenta unor “lucruri” si a unor forte ce inca nu pot fi explicate, ci doar admirate.

Spuneam mai devreme ca, reconectarea personala implica alinierea perfecta a corpului, meridianelor de acupunctura dar si a chakrelor cu energia cosmica. De asemenea, mai spuneam ca omul este o entitate multi-dimensionala, acest lucru fiind sustinut de cateva dintre anomaliile ce se petrec la nivel sub-atomic. Spre exemplu, stiati ca electronii ce orbiteaza nucleul au tendinta de a sari brusc de pe o orbita, pe alta? Ei bine, partea interesanta este ca acest salt este spontan, iar cercetatorii inca nu prea au idee cum este asa ceva posibil.

Reconectarea personala si puterea mentalului

Un alt experiment foarte interesant implica lumina. Majoritatea dintre cei ce au fost atenti la fizica, probabil stiti de experimentul celor doua fante. Mai exact, un fascicul de lumina este trecut prin doua perforatii dreptunghiulare in spatele carora se afla un parapete. In mod firesc, atunci cand lumina trece prin cele doua fante, ar trebui ca in spatele acestora sa se vada doua fasii de lumina. Ei bine, asta se intampla doar atunci cand experimentul nu este supravegheat, cand un cercetator se uita spre acesta, se vor observa nu doua fasii de lumina, ci mai multe.

Acest experiment arata intr-un fel puterea pe care omul o are in mod inconstient, insa daca prin reconectarea personala omul isi regaseste echilibrul corp-minte-suflet, atunci suntem siguri ca lucrurile vor fi mult mai benefice. Oricum, pentru a afla mai multe detalii, va invitam cu drag pe site-ul www.re-conectare.ro pentru a afla totul despre aceasta noua practica ce va poate oferi mai mult decat stare de bine, echilibru interior.