De la convingeri temătoare, la o viaţă trăită în claritate, prin schimbarea modului de percepere

 

14 iunie 2012

Cătălin Manea, autor „Totul din Întreg”

 

Primul pas către Libertatea în Fiire

În general, omul are idealuri înalte, idealuri care reprezintă o veritabilă ţintă pentru societatea actuală. Chiar dacă de multe ori ştim ceea ce ne dorim cu adevărat, în cele mai întâlnite cazuri, renunţăm la scopurile noastre pentru că am fost învăţaţi să nu credem în forţele proprii.

Mentalitatea societăţii este formată pe un ax temător, care facilitează falsele credinţe asupra existenţei noastre pe aceste meleaguri. Deşi nu este un secret că omul adoră să primească instrucţiuni clare pentru viaţă, cert este că fiecare dintre noi avem propriul ansamblu de credinţe şi convingeri interioare prin care ne putem crea realitatea în mod conştient.

Relaţia noastră cu experienţele pe care le trăim depinde în totalitate de realitatea proprie, alcătuită din gândurile nutrite şi sentimentele emanate pe parcursul vieţii. În clipa în care omul va face pasul către decizia de a-şi construi conştient propria realitate, după bunul său plac, atunci el va afla Cine Este Cu Adevărat, iar odată ce va atinge acest pas, totul se va lumina pentru a putea trăi o viaţă liberă, din toate punctele de vedere.

O sursă de inspiraţie în vederea construirii unei percepţii înalte asupra fiecărui element existenţial, este articolul “Libertatea în Fiire”, scris de Cătălin Manea, autorul cărţii “Totul din Întreg”.

Acest articol expune următoarele aspecte ale vieţii:

  • relaÅ£ia dintre “bine” ÅŸi “rău”;
  • alinierea cu prezentul ÅŸi trăirea în Acum;
  • dizolvarea percepÅ£iei în separare;
  • eliberarea de etichetare ÅŸi învinuire;
  • dizolvarea convingerilor anterioare ale societăţii;
  • adoptarea unui stil de viaţă bazat pe “a fi”.

Articolul este disponibil gratuit şi poate fi citit la această adresă:

http://totuldinintreg.com/1262/libertatea-in-fiire/

 

Cătălin Manea este autorul cărţii „Totul din Întreg”, carte pe care a scris-o în 13 zile şi care conţine mesaje provenite din Adevărata Realitate, aflată dincolo de aparenţele fizice. Această carte a fost încadrată la categoria „Inspiraţie Divină” şi a ajuns în vieţile a peste 6.000 oameni.

catalin.manea@rocketmail.com

0724 210 286

www.totuldinintreg.com