De ce sa te inscrii la un curs de social media la DallesGO?

Canalele de social media, au devenit in zilele noastre unele dintre cele mai utilizate si poate cele mai importante instrumente de marketing folosite.

De ce este nevoie de un curs de social media?

Social Media a devenit esentiala pentru orice brand care se respecta si care vrea sa isi creasca notorietea si a devenit la fel de esentiala pentru un brand mic care isi doreste sa se dezvolte. DallesGO va propune un curs de social media care sa va ajute sa fiti stapani ai online-ului, stapani al platformelor de social media. Cursurile de social media au cunoscut o dezvoltare foarte mare in ultimii ani si din acest motiv, prezenta activa pe un canal de social media este un must-have pentru orice brand, fie el nou sau vechi.

Tinerii care isi doresc o cariera in social media, trebuie neaparat sa participe la cursurl de social media de la DallesGO pentru a reusi sa gestonieze eficient si cu costuri cat mai mici un brand sau o afacere in social media. Profesor la cursul de social media de la DallesGO este Matei Psatta, un om foarte bine vazut in mediul online si de la care cu siguranta veti avea foarte multe de invatat.

Cursul de social media de la DallesGO condus de Matei Psatta se adreseaza mai ales persoanelor care isi doresc sa invete ca mai multe lucruri despre campaniile de social media, dar si persoaneloe care activeaza deja in marketing online, comunicare sau PR. Cursul social media din cadrul DallesGO este interactiv si practic, cu aplicatii special concepute pentru a iti dezvolta abilitatile de utilizare eficienta a retelelor de social media.  Deoarece acest curs social media se bazeaza foarte mult pe exercitii practice vei invata cum sa creezi o campanie de comunicare pe toate canalele social media, o campanie eficienta si bineinteles rentabila. Canalele de Social Media pe care se va pune accent vor fi Facebook, LinkedIN si bineinteles YouTube.

cursuri social media

Din ce spun fostii participanti ai cursului de la DallesGO, vei reusi sa inveti cum sa targetezi corect oamenii, cand si cum sa postezi ceva, ce ora este cea mai buna pentru un anumit tip de posatare si ce target este bun pentru un alt tip de postare etc.

Dupa cele 3 luni de curs intensiv de social media vei reusi sa cunosti toate lucrurile care stau la baza acestui domeniu si mai ales cum sa folosesti toate instrumentele de social media si toate cunostintele dobandite la aceste cursuri de social media.

Programa (pe scurt) a cursului de social media de la DallesGO

 • Curs 1: Introducere in Social Media
 • Curs 2: Stabilirea obiectivelor de marketing si comunicare online
 • Curs 3: Strategia editoriala in retelele sociale (conÅ£inut ÅŸi statistici)
 • Curs 4: Publicitate pe Facebook (tipuri de Ads, strategii, măsurători)
 • Curs 5: Aplicatii Facebook (dezvoltare, masurare, costuri)
 • Curs 6: Exercitiu practic Facebook (editorial + ads + aplicatie)
 • Curs 7: Alte retele de socializare (Google+, Linkedin, Twitter si Instagram)
 • Curs 8: A-B Testing orientat pe obiective in campaniile Cost Per Click / Cost per Mille – Exercitiu practic
 • Curs 9: Studii de caz pe campanii din diverse domenii de activitate – Prezentare
 • Curs 10: Masurarea vanzarilor generate de pagina de Facebook – Exercitiu practi
 • Curs 11:  Intrebari si Raspunsuri
 • Curs 12: Test final

 

Cursul de social media de la DallesGO se organizeaza in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2. Pentru informatii poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.